onsdag 30 december 2009

En stor knöl

Jag funderar starkt på att gå lägga mig faktist. Har ont i huvudet o mina leder i mina armar. Ibland får jag ont i knölen som sitter på foten med. Det gör så fruktansvärt ont o jag kan knappt gå ibland. Det gör även ont i vilande ställning.Inget roligt foto kanske o titta på men iaf. På vänster fot är det värst. Det gör ont och jag förstår inte varför den kulan går ut så. Vänster är lite men inte så mycket som höger.

Någon som har eller haft samma problem? Eller känner ni någon som har det?
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

4 kommentarer:

 1. när jag jobabde på sjukhus vet jag att de opererade bort sådana knölar. Vet inte om det var så att det var skelettet som växte eller om det det var broskbildning. Det är olika för olika personer om det gör ont eller inte. Sedan om de går att flytta på så är det nog fettknölar. Men gör de ont tycker jag att du borde kontakta sjukvården ang. det.

  SvaraRadera
 2. Eh, kanske jag har lika - men jag ser inte vad ditt foto föreställer? ;-) Det låter inte skoj i alla fall! Hoppas det löser sig!

  SvaraRadera
 3. Det är knölen som man har på foten. Insidan på foten mot stortån.

  Ja jag får nog gå o få det undersökt för ibland gör det så ont så jag kan inte gå. Sen tittar man på foten o ser att knölen sticker mer ut än vad den har gjort. Den går inte att flytta på heller.

  SvaraRadera
 4. Nuu ser jag ju - jag tittade på mellanrummet där blixten går mot golvet och trodde att allt var en jättenärbild av något. Vad tokigt det kan bli när man tänker helt fel!

  Nej, då var det inte en sån knöl jag har. Det låter jobbigt, hemskt när man får svårt att gå för det gör man ju så mycket hela tiden.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...