onsdag 23 december 2009

Fängelse för ballongfärd

Vi har varit i stan o handlat några julblommor som vi ska ge bort. En har vi lämnat. Blomman tillsammans med ett aladinpaket som var inslaget gav vi till barnens dagmamma. Den andra blomman ska vi lämna nu i kväll till min sambos svägerska.

Var uppe hos pappa med o pratade med honom en stund. Vi har ätit kvällsmat.Gjorde varma smörgåsar i ugnen. Så gott. Köttfärs, skinka o lite tonfiskröra. Nu sitter jag här mätt o trött. Barnen längtar till morgondagen. Ja...det gör jag med :-)

Den mysigaste dagen på hela året!

Har ni läst omföräldrarna Heene?

Dom tyckte inte det var så farligt att lura nästan en hel värld...men det tyckte domaren som gav mannen 3 månaders fängelse.


Pappan iscensatte ballongfärden för PR. De påstod att deras son som bara är år gammal satt i luftballongen som hade lyft från marken. Poliser förföljde denna ballong. Helikoptrar var i luften. När ballongen väl var åtkomlig så visade sig att barnet inte fanns i.

Vad hade hänt? Hade barnet trillat ur?

Nej...det visade sig att barnet fanns hemma. TACK O LOV! Det visade sig senare att pappan bara hade hittat på. De visste att barnet inte var i utan de ville ha lite gratis PR.

Fy fan! Hur kan man överhuvudtaget bara säga en sådan sak? Man påstår inget sådant om det inte är så! Tro att det är gratis PR. Det är skattebetalarna som får betala för sådana dumma påhitt.

Ibland undrar man faktist vad vissa människor har mellan öronen.

Nu var det ju skönt att barnet inte fanns i luftballongen men att föräldrar bara kan komma på en sådan sak är helt otroligt! Korkat om inget annat!

Notan för bluffen: 300 000 kronor Rätt åt dom!!!

Olämpliga föräldrar vill jag påstå att dom är. Det verkar som att de kan göra vad som helst för lite PR.

Läs mer i svd , dn , expressen

Jag kan ärligt talat inte förstå varför man väljer att göra en sådan sak. Nu var det en bluff iofs. Man ska kanske vara glad för att de inte satte pojken i ballongen men iaf.

Nu ska vi göra oss i ordning för att gå iväg med en blomma. Ha en fin kväll!

Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...