fredag 25 december 2009

Julen är inte alltid god

Påve Benedictus XVI blev nedslagen av en kvinna i Rom. Skakad kunde han dock inleda julnattens midnattsmässa som planerat. Kvinnan blev gripen av polisen.

Vad jag har förstått så är det inte första gången som påven blir angripen, men om det är samma kvinna som utfört slagen vet dom inte.

Vad tänker folk med? Om de nu vill utföra en sådan handling så är det inte så smart att göra det bland folkmassor. Sen är det konstigt att hon lyckades komma så pass nära påven för han har väl livvakter som alla andra högt uppsatta personer? Eller?

Läs mer i Dagens Nyheter

Vi har haft en underbar jul men tyvärr så slutade den inte lika lyckligt för alla. I ett hus utanför Mjölby så startade det en brand. När räddningstjänsten kom så hade 11 personer lyckats att ta sig ut men de befarar att en 3 årig flicka blev kvar i branden. Räddningstjänsten lyckades inte att ta sig in.

En 37 årig man omkom i en dödsolycka på julkvällen. Tyvärr så tror jag inte han var den enda. Det hänser så mycket under julhelgen.

Nu har de dessutom lovat mer snö och det kan regna på sina stället. Blixthalka är något som står på vintervägarnas meny.

Julen är inte så positiv för alla. Man läser om många andras tragiska upplevelser o man är så glad över att man själv blev skonad.


Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...