torsdag 24 december 2009

Julkvällen har kommit

Vi har haft en underbar jul. Maten var god o sällskapet underbart. Vi har delat ut julklappar i omgångar. Nu sitter barnen o leker med sina saker o de är överlyckliga. Nu sitter vi vuxna i soffan o bara tar det lugnt. Funderar på lite kaffe faktist.

Pappa var med oss några timmar i eftermiddag. Han var med när vi åt o sen delade vi ut några julklappar. Sen orkade han inte mer utan vi gick hem med honom. Det har börjat töa nu så det var lite svårt att gå med rullstolen men det gick.

De har lovat storm läste jag. Iaf så ska det komma mer snö i mellandagarna. Det kanske även skulle regna. Då kan man räkna med lite blixthalka. Vi ska vara hemma tack o lov.

Jag läste att det varit otroligt kallt i England. 19 personer har redan frusit i hjäl. Fy för. Det måste verkligen vara kallt. Så sitter man här i Severige o gnäller över våra få minus vi har. I Danmark har två frusit i hjäl.

Alla har inte haft en rolig jul. Det händer tyvärr en massa olyckor av olika slag runt jul. Ja även andra tider på året men när det händer vid någon helgdag så förknippar man ju det sen med just den helgen.

Storsvindlaren Bernard Madoff har blivit misshandlad i fängelset. Han fick ju fängelse för sina brott o ska sitta i 150 år. Förstår inte varför de ska överdriva så för han lär ju inte överleva sin dom. Iaf så hade han brutit några revben o den ena lungan blev punkterad.

En liten flicka på två år blev påbackad o dog. Hemskt o mycket. Tänker på min Pontus som ska bli två år. Usch...vill inte tänka på det!

Nu ska vi se en film tillsammans o äta lite godis till det...mums...

Önskar er en fin fortsättning på julkvällen!
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

2 kommentarer:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...