fredag 25 december 2009

Tankar

När jag var yngre så kände jag mig nästan alltid som om jag inte fanns, o de ggr jag jag kände att jag fanns så ville jag i stort sätt inte finnas.

Komplicerat det där. Det är som boken jag köpte häromdagen som har titeln: Jag vill inte dö. Jag vill bara inte leva längre.

När jag skulle bli 28 år gammal så började jag känna mig trött. Otroligt trött. Jag orkade ingenting i stort sett. Jag var då ensamstående med 3 barn och jobbade heltid. Jag fick stödja mig på en cykel när jag skulle gå någonstans för jag var helt slut av att gå några meter.

Jag blev sjukskriven för läkaren sa att jag hade gått in i väggen. Vilket namn tänkte jag. Gått in i väggen. Vad det riktigt betydde visste jag inte men jag visste att jag var trött. Inte bara kroppsligt utan psykiskt med.

Jag blev bättre o bättre o mitt liv återgick till det normala. Tills jag träffade en man som inte var av denna värld.

Det hände en hel del o jag blev dåligare o dåligare. Av vad visste jag inte. Jag visste bara att något var fel. Fruktansvärt fel.

Jag älskade att dansa men jag kom efter i dansen. Tyckte det var så konstigt att jag inte kunde hålla takten. Jag hade dansat sen jag var 14 så jag borde kunna dansa tyckte jag.

Jag sökte hjälp och fick diagnosen depression. Djup sådan. Vad det var visste jag inte, så jag försökte ta reda på det. Det var tydligen skillnad på depression o djup depression.

Det är några år sen men jag kan känna ibland att den gör sig påmind. Den kan få en att känna sig ensam. Ensammast i hela världen. Man sitter i en glaskula o ser livet utanför gå en förbi. Samtidigt som man vill greppa livet som rör sig därute så samtidigt så bryr man sig inte. Man orkar inte helt enkelt.

Man försöker o försöker men man ser ingen ljusning i det hela. Just nu så stampar man i luften känns det som. Man försöker o försöker men man får inget tillbaka. Man frågar sig själv varför. Svaret finns inte. Iaf inte inom räckhåll o frågan är om det är lönt att skrapa på ytan.


Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se

3 kommentarer:

  1. förstår precis vad du, eller hur dina tankar går. Jag försvann ur mitt medvetande för över ett år sedan och det har varit en lång och tung väg tillbaka till ett normalt liv.

    SvaraRadera
  2. *Kramar om* Läääääänge ♥

    SvaraRadera
  3. En varm kram från mig! förstår verkligen dina tankar har varit där jag med men kanske inte lika långt ner jag fick hjälp eller kanske insåg i tid vad som felade men det är en massa av sig själv man måste offra när man hamnat där =( man kommer liksom aldrig riktigt tillbaka till sitt forna jag...

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...