söndag 24 januari 2010

Hissa & dissa 5 Tv-program

Det ärJag börjar med de fem program jag hissar.

 • Macahans
 • Grannfejden
 • Efterlyst
 • The Closer
 • Dr House
Jag älskade serien Familjen Macahans. Indianfilmer är det bästa. Ja, jag älskar westernfilmer :-D så det är inte bara Mcahans utan hela den kategorin.

Grannfejden är egentligen lite sorglig då det är mycket ovänskap men man lär sig själv en hel del av att se programmet. Man får en helt annan syn på människor.

Efterlyst är en av de bästa tv-program som någonsin har gjorts. Tack vare det programmet så är det 10 % fler bovar som får sona för sitt brott.

The Closer med Kyra Sedgwick. Hon är snabbtänkt o mycket smart. Hon får som hon vill och är inte rädd för att få det heller. Hon är helskön!

Dr House är en person som inte hycklar. Jag älskar hans sett att vara fast det inte är vidare charmigt. Kanske är det just därför?!

De fem programmen jag dissar o det gör jag med ett stort D.

 • Ensam mamma söker
 • Bonde söker fru
 • paradise hotel
 • Expedition Robinson
 • Medium

De två första. Ensam mamma söker och Bonde söker fru tycker jag är helt meningslösa program att visa överhuvudtaget. Jag kan inte förstå hur folk vill förnedra sig så på det sättet som de gör. Säljer sig själv i stort sett. Det verkar dessutom desperat.

Ensam mamma söker är nog den värsta av dom. Hur kan en mamma visa o lära sina barn att det är ok att ta hem flera okända män i sitt hem för att sedan välja ut en av dom? Jag skulle aldrig ta hem EN okänd man i mitt hem. En människa som jag inte känner ska jag sätta i samma rum där jag har mina barn.

Vem vet vad det är för människor som ansöker till programmet?

Visst, de är inte helt ensamna för tv-teamet finns där, men jag tycker det är fel att någon tar hem, inte bara en utan flera främlingar i sitt hem o visar barnen att det är ok.

Expedition Robinson. Ja det var bra när Harald hade det men jag tycker inte programmet är lika spännande längre.

Medium. Programmet i sig är kanske bra men jag kan inte med skådespelaren bara. Därför dissar jag Medium.Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

6 kommentarer:

 1. Håller med om ett par både Hissar & Dissar :)

  SvaraRadera
 2. Ja grannfejden är bra, men hemskt hur människor kan bete sig bara. Det är sorgligt. Efterlyst glömde jag bort, det är också en favorit hos mig.

  Ensam mamma söker hade enklet hamnat på min top 5 disslista om jag kom på det. Men hade helt glömt bort det skitprogramet. Jag avskyr det av många olika anledningar.


  Jag listorna kunde göras längre =)

  SvaraRadera
 3. Håller med om allt utom mccahan, men smaken är som baken......

  SvaraRadera
 4. åh håller helt med om dina dissar, alla utom Medium, den tycker jag är helt ok. :)

  Granfejden klarar jag inte av bara... Fy. :P

  SvaraRadera
 5. Okänd man i ditt hem?????????????+

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...