fredag 15 januari 2010

Snart helg

Det är fredag o jag ska inte hymla om att jag inte tycker det är skönt. Veckan har gått fort iofs men det är ändå skönt att det är helg snart. Vi har inget inplanerat. Det är inte lönt för det blir aldrig som man planerar iaf ;-)

Robin ska i väg i helgen. På söndag ska han spela innebandymatch.

Pontus är fortfarande inte riktigt bra. Ingen feber men han har fortfarande blåsor i munnen. Han har ont när han dricker o äter så det är lite jobb med att få i honom något. Han vill så gärna men sen kommer han på att det gör ont o sen vill han inte.

Jag läste i expressen om den lilla ett-årige pojken som kvävdes till döds på ett dagis. Så fruktansvärt sorgligt. Mamman hann komma till dagiset innan ambulansen körde till sjukhuset, men de kunde inte rädda honom. Han dödsförklarades strax efter ankomsten till sjukhuset.

Det är så man får tårar i ögonen. Fruktansvärt sorgligt.

Idag ska jag till pappa en stund. Ska se om det går att ta ut honom i friska luften. Hade varit skönt för honom. Det är fortfarande snö på marken men vi får se om det går.

Ha det gott så länge!


1 kommentar:

  1. Tack för ditt svar på min kommentar o ditt besök i min blogg. Dessvärre så kom inte koden med. Skulle du kunna skicka den till min mail istället?

    phernilla@gmail.com

    *kramen*

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...