måndag 11 januari 2010

Trött o åter trött

Sitter här trött som bara den. Har inte fått många timmars sömn. Lilleman, min två-åring har fortfarande feber så jag ska ringa vårdcentralen när de öppnar. Han säger själv att han har ont i munnen så han har kanske halsfluss.

Stéphanie var på födelsedagskalas i går. Det var ett bowlingparty med pizzabuffé. Det låter både gott o trevligt. Stéphanie hade en roliga timmar där.

Idag ska jag bli hemma med dom två små. De andra ska till skolan. Vårterminen börjar idag.

Jag läste i aftonbladet om vargarna i Skånes Djurpark. De dödade 12 vargar. Alla de hade. Jag kan inte låta bli o undra om det verkligen var nödvändigt att döda dom alla?! De hann o döda några av de andra djuren och de sprang lösa i parken, men ändå. Fanns det verkligen ingen annan möjlighet?

De kunde inte skjuta med bedövningspil för de kom inte nära nog, men jag tycker det låter drastiskt att skjuta 12 vargar. Enligt några av besökarna (om man ska tro tidningarna) så fick besökarna ingen information att vargarna var lösa. Om det nu är sant så har de gjort ett stort övertramp Skånes Djurpark. De har isf lekt med människors liv.

Läs mer i expressen - Jaktjournalen - Svenska YLE - Metro - Aftonbladet

Läste om Ulf Olsson. Han hade tydligen bloggat en timme innan han hängde sig. Han blev knäckt att han inte fick permission förra sommaren. Tycker det är konstigt att läkarna inte har sett varningssignalerna då. För jag har svårt att tänka mig att det inte fanns några sådana signaler.

Ja ska jag vara ärlig så bryr jag mig egentligen inte. Det han gjorde är oförlåtligt.

Läs mer i sr - Aftonbladet - Dagbladet -Sveriges Radio -Sydsvenskan -Kvällsposten - Ystads Allehanda


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe o försöka vakna till ordentligt.
2 kommentarer:

  1. Du kunde väl åkt med barnen o pratat vargarna tillrätta??? Men gnäll inte när de hade anfallit er....för de hade blivit resultatet! Om du nu tycker det var så fel att skjuta vargarna alltså.

    SvaraRadera
  2. Jag har inte gnällt. Jag undrade bara om det verkligen var nödvändigt!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...