söndag 10 januari 2010

Ulf Olsson död

Foto: KRISTER HANSSON

Ulf Olsson. Helén Nilsson och Jannica Ekblads mördare hittades död på Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall. Förmodligen självmord. Det ligger ingen misstanke om brott.

Tog det dåliga samvetet över?

Heléne var bara 10 år gammal när hon blev bortrövad från Lågprisaffären i Hörby. Det var måndagen den 29:e mars. Jag bodde där då och jag var vän med hennes storasyster. Det var skrämmande o mycket ledsamt. Hela byn stannade upp och tiden stod stilla.

Man hoppades innerligt att hon skulle komma tillrätta helskinnad. Tyvärr så gjorde hon inte det. Sex dagar senare så hittades hennes kropp i en sopsäck i Bröd utanför Tollarp.

Lagd i en säck som sopor. Fy fan rent ut sagt!

Jannica Ekblad blev 26 år gammal. Hon prostituerade sig i Malmö. Hon följde med frivilligt till Ulfs stuga den 2 augusti 1989. Det blir bråk och Jannica mördas i farstun i stugan. Hennes döda kropp hittas på en parkeringsplats utanför Hässleholm. Även hon dumpad som sopor.

Han dömdes tidigare 2007, mot sitt nekande, för mord på Jannica Ekblad. Han nekar till mordet på Helén trots att hans DNA hittades på flickans kropp.

Hur många kommer att sörja Ulf Olsson?


Jag kommer inte vara en av dom som gör det iaf.

Jag förstår ärligt talat inte hur han kunde leva så länge med vetenskapen av vad han har gjort.

Läs mer i sydsvenskan - aftonbladet - expressen - kvp - aftonbladet - dn

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...