lördag 9 januari 2010

Vargar på rymmen

Vargar från Skånes Djurpark rymde från sitt hägn. Personal sköt på dom o några verkar var döda. Hur många vet man inte för skånes djurpark verkar inte vilja kommentera något.

Var de tvugna att döda vargarna? Kunde de inte ha bedövningspil i stället?

Jag förstår inte varför de inget säger till allmänheten heller. Har pressen fått nys om nyheten så borde de förstå att alla får veta det. Är det inte bättre att få veta DERAS version än allmänhetens spekulationer?

2 kommentarer:

  1. Åfy jag anade att något sånt här skulle hända, det är troligen aktivister som släppt ut dom det är därför ingen säger något än, de vet inte "vems fel det är". En del aktivister stjälper mer än de hjälper :(

    Fan att inte folk kan tänka ordentligt innan de agerar ibland

    SvaraRadera
  2. Djurparken kommer gå ut med information under dagen. Vargar är i dagsläget ett känsligt ämne och jag förstår att de vill skriva ett samlat uttalande istället för att gå ut i media mitt under stressen och händelsen. Det är mkt som inte aftonbladet speglar när de skriver om sånt här. Tänk på hur dåligt djurvårdarna mår. Man skjuter inte djur om det inte är krisläge. För att sätta en bedövningspil behöver man komma mkt närmre och det var förmodligen därför de sköts.Jag tycker vi väntar på ett pressmeddelande från parken innan vi hackar och skvallrar för mkt!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...