måndag 20 september 2010

Besviken är nog rätt ord

Det tjatas om att Socialdemokraterna har förlorat. De som har förlorat mest är Sverige. Det kändes inte bra att vakna upp idag o veta att SD fick så många röster så att de kom med.

Miljöpartiet kommer inte att samarbeta med Fredrik Reinfeldt. Läste kommentarerna som var skrivna i några av artiklarna på aftonbladet. Några tyckte att Wetterstrand skulle ta sitt ansvar. Vilket ansvar blir då min fråga. Det första Reinfeldt gör efter det vunna valet är att vilja på MP att samarbeta med dom bara för att slippa ta eget ansvar.

De som har röstat fram SD och M, jag undrar om de vet vad eller för de har röstat. Vad det ger Sveriges befolkning. De som röstat fram alliansen tänker enbart på sig själva. Det som gynnar dom. De kan inte se i allas situationer.

Det finns dom som faktiskt vill arbeta men som inte kan. De stackarna tänker ingen på. Alla de som hamnar mitt emellan. Vem tänker på dom? De som redan har mycket ska få möjligheten att få mer. De som inte har den möjligheten ska bara få mindre. Alliansen/Fredrik Reinfeldt sparkar på dom som redan ligger. Han tänker på Sverige säger han. Det hade varit bra om han hade tänkt på Sveriges befolkning med. HELA Sveriges befolkning och inte grupperna som han har delat in.

Den stora frågan är ändå: Hur tänker alliansen/Fredrik Reinfeldt göra? Han tappade majoriteten. Tidigare var de 177 mandat och nu bara 172. Ska bli intressant o läsa, höra och se vad han tänker göra.

DN - aftonbladet - aftonbladet

Intressant? 

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...