tisdag 28 september 2010

Interna gräl i regeringen.

Ja det var väl väntat? Reinfeldt har man inte hört sedan valet. Han kniper som en mussla. Varför? Han har kanske fått tunghäfta?! Oavsett så kan alliansen på sikt splittras om man ska tro på expressen. Interna gräl bådar inte gott!

Ska bli intressant o se vem som får vad!

Från det ena till det andra. Läste ni artikeln i aftonbladet som handlade om norska soldater som tyckte att strida var bättre än sex?

Då och då har man tur, jag träffade en talibankrigare i nacken från 2 770 meter den 2 februari i år. Då var det jubel!", säger en annan soldat i reportaget.

Jag blir alldeles stum när jag läser det. Visst. De är soldater och deras uppgift är att strida, men att se det som roligt att döda en annan människa är hemsk. Borde vara det även för soldaterna. Jag trodde t.o.m att det var tvärtom att de skulle må dåligt. Iaf mer dåligt än bra för att tvingas döda en annan människa trodde jag inte skulle göra en annan människa glad oavsett om det är krig eller ej.



Jag är lycklig över att slippa ta sådana beslut. Skönt ibland o bara vara en vanlig Svensson.

Idag blåser det o det är kallt. Hösten är här. Det märks inte bara utan det syns med. Bladen på träden är mer gula än gröna nu. Det ser ut som att det skulle kunna börja regna. Det blev iaf varmare jackor för barnen idag.

Intressant?


Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Usch, deras uppgift är väl ändå att hålla fred,
    inte döda.
    Ja, jag tycker ibland det är skönt att vara en vanlig Svensson som slipper tänka på detta.
    Skygglappar - så finns det inte.
    Tänker på dagens middag istället.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...