söndag 19 september 2010

Mot målsnöret

Jag har röstat idag. Nu blir det bara att vänta in resultatet ;-)

Jag såg på debatten i går o då sa Mona att de som röstat redan kunde ändra sin röst. Hur går det till? När man röstar så lägger man ju ner sina kuvert i rätt låda. Hur ska de veta vems som är vems i den lådan?

Fredrik Reinfeldt sa att han aldrig varit sjuk. Så pass sjuk så att han blivit sängliggande. Det är kanske det som är felet. Han vet inte hur det är att kravla på botten och försöka ta sig upp.

Han svarade inte på frågorna rakt ut utan han gick runt dom hela tiden. Lite fegt kan jag ju tycka. När hans kompis skulle berätta hur de kunde känna sig dagen efter valet om de skulle förlora så kunde han knappt ta ordet ledsen i munnen. Känslor är något som de inte kan sätta ord på tydligen.

Som det verkar just nu så har Mona o hennes gäng knappat in på alliansen. Jag hoppas de kan ta sig förbi dom och vinna.

Läs mer i DN
 
Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D

3 kommentarer:

  1. Jag "förtidsröstade" idag... jag gick till en annan lokal än den jag var skriven till och då kallades det för en förtidsröst. De la mina kuvert och mitt röstkort i ett stort kuvert som skickas vidare. Det enda jag kan tänka mig att man kan ändra är att förtidsrösterna öppnas efter de vanliga och har jag då röstat i min vallokal slängs min förtidsröst... Jag är inte säker, men nåt sånt måste det ju vara :)

    SvaraRadera
  2. Ok. Då förstår jag ;-) Det verkar ju rätt så smart, men frågan är ändå hur de kan veta att de rösterna är just dina? För det finns ju fler som förtidsröstar. De läggs kanske inte tillsammans?

    SvaraRadera
  3. Jag Röstade igår :)

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...