fredag 15 oktober 2010

Lillen

Vår lille kattunge växer så det knakar. H*n trivs och har anpassat sig. Det har även vår andra katt Skruttan gjort. Den älskar att ligga på en. Den kryper gärna upp o lägger sig vid axeln eller bakom nacken.


Vi vet inte vilket kön det är än. Har svårt för att se det men jag tror att det är en liten kille. Den har inget speciellt namn heller. Beatrice kallar den för Lillen, då den är liten. Benjamin vill att den ska heta Grålle men det har vi ju redan en som heter. Samt så är inte denna katten grå utan svart ;-)


Jag säger ibland lille skrutt och de två små säger lille katten :-) Stéphanie vill att den ska kallas för Sotis. Det passar både pojk o flicka. Vad är det man brukar säga ;-) Ett kärt barn har många namn!

Det har varit en lugn dag och det är inte fy skam. Kallt har det varit och enligt vad jag har hört så ska det bli riktigt kallt i helgen. På sina ställen har det snöat. DET tycker jag inte om. Ni som känner mig vet att jag absolut inte är någon vintermänniska. Jag hatar vintern!!!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Naw..Såå söt lillkissen är...
    ***Lycka Till***

    SvaraRadera
  2. Tack. Ja den är jättesöt :-D

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...