tisdag 19 oktober 2010

Ny bloggintresserad

Jag blev så glad när jag loggade in på min blogg o fick se att jag har fått ännu en som följer min blogg. I följaren här bredvid fick jag se att Anna hade lagt till sig här på min blogg. Tack Anna och du är mer än välkommen hit:-)

Jag har nu 28 st följare i min blogg. När jag har fått 35 st följare så lottas ett hemligt paket ut till en av er. Får se när det blir. Det kan dröja ;-) Det vet man aldrig.

Hur som helst så har jag en tävling på G till alla som vill vara med o tävla. Håll utkik efter den!

Idag har vi hunnit att åka ut till min svärmor en stund. Pratade och åt nybakade bullar. Inte fy skam. Hon är duktig på att baka!

Vi har storstädat hallen idag. Tagit bort några möbler och satt in en liten garderob som vi har till städskåp. Helt plötsligt så fick vi en fyrkantig hall i stället för avlång som tidigare. Nu får man plats i hallen när vi ska ta på oss skor o vinterkläder.

Idag hade vi chili con carne till middag. Barnen åt för glatta livet. Nu sitter vi här i det lugna. Barnen är lagda o jag väntar in House på tv.

Vad ska ni göra i kväll?

Jag satt förresten och rensade bland mina mail. Fann ett mail från Februari. Läste det och blev genast intresserad igen. Det handlade om en skrivarkurs som är på distans. Den är fullsatt nu till hösten men jag ska nog söka till våren. Hade planer på det i våras men det blev inte så. Hade inte riktigt tid då kändes det som. Men nu ska jag nog ta tag i det.

Älskar ju att skriva och man lär sig nog en hel del. Kanske så slår man slag i saken och tar det på allvar en dag o börjar skriva den bok som man länge velat men inte gjort.

Kram på er och ha en fin kväll!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Vilket mottagande, TACK!!!
    Lät ju kul me skrivarkurs, har du tänkt och skriva någon bok? de händer nog en hel del roligt med barnen :)

    Idag ska jag besöka mamma för jag har ledig dag.
    Ha de bra! kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej Anna :-)
    Jag har funderat på o göra det. Har skrivit en del noveller och dikter. På hobbynivå. Men skulle vilja lära mig mer. Får se hur det blir. Man hinner ju ändra sig flera ggr om.

    Hoppas du får en fin dag :-D
    Kramkram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...