söndag 31 oktober 2010

Rosor till er!

Jag älskar rosor. De är vackra och doftar så gott. Buketten på bilden skulle jag vilja ge alla er som läser min blogg. Det är roligt att ni vill vara med mig i min vardag. Dela mina tankar o åsikter.

Till all er som kommenterar och som delar era åsikter med mig skulle jag vilja ge ett helt hav med rosor. Det är roligt att få respons på det man skriver.

Det behöver inte vara kommentarer som håller med mig utan även de kommentarer som säger emot mina åsikter är roliga att få.

Man får en annan bild kanske av det man skriver och ibland kan man själv ändra åsikt om man läser vad andra skriver.Man ändrar inte åsikt bara för att andra skriver utan man ser en annan sida av ämnet.

Ett stort tack till er alla som läser. Ni är guld värda!

Idag skulle man få sova en timme extra då man skulle skruva tillbaka klockan. Tror ni att vi fick det? Nej då!!! Pontus somnade tidigt i går så han var uppe innan tuppen i morse. Iaf så kändes det som så. Sen vaknade Hampus och sen var det fullt upp. Bus bus bus.

Hela huset är fullt med barn. Mina 7 är samlade och sen finns det en flickvän till en av pojkarna med här. De ser på film just nu. Därför sitter jag här nu en stund.

Jag älskar att ha alla 7 barnen samlade. Visst kan det vara jobbigt ibland men det tycker föräldrar med som bara har ett eller två barn. Det är inte jobbigt med barnen för jag älskar att ha alla runt mig men det som kan vara lite jobbigt är alla skor som ligger i hallen. Alla jackor som invaderar hängaren. Alla glas som står på vasken. Använda naturligtvis. Alla tallrikar. All disk rätt o slätt. Alla kläder som ska tvättas.

Det låter som jag gnäller men ibland hade det varit skönt o ha en städerska som gjorde allt det jobb som medföljer en stor familj. Då hade man haft mer tid som man hade kunnat lägga på barnen.

Nu vet jag att det finns folk som tänker och skulle vilja slänga ur sig: Varför skaffa så många barn då?

Ja. Och vad ska man svara på det? Jag älskar barn. Mina barn sitter mig varmt om hjärtat och jag skulle inte vilja ha det annorlunda. Jag tar gärna det jobbiga som medföljer men man kan få lov att drömma bort ibland. Bort från all disk o städ samt tvätt. Vilket påminner mig om att jag måste ner till tvättstugan och fixa lite mer tvätt där.

Ha en fin dag!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Man får tacka :-D

  Själv har jag valt att inte ändra dygnsrytmen även om klockan ändrades. Jag rider oftast på morgonen innan jag släpper ut hästarna, så jag är mer beroende av ljuset än av tiden.

  Kramar från mig <3

  SvaraRadera
 2. Ja, det är härligt att ha alla samlade på samma stund ;) Men här är det inte värst vanligt. Därför har jag regeln, att vi ALLTID äter middag tillsammans. Det är min bästa stund på dagen ;)
  Ha en fin söndag
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Härligt när barnen är samlade, de kan vara värt mer än mycket annat.
  Tack för rosorna, ska sätta dom i vasen bums så då står sig länge :)

  ha en mysig söndag med familjen! !kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...