måndag 18 oktober 2010

Skogspromenad (bilder)

Vi tog en långpromenad jag o Fredrik. Vi styrde kosan mot Borga Hage där skogen är. Det var så fridfullt, lugnt o skönt. Det blev en skön promenad på över en timma. Vacker natur och vackra färger.

 Den vackra vägen in i skogen.
 Här har vi slottsruinen

Lite naturbilder

Skogen går längs havet. 
Denna söta såg vi i en äng längs skogsvägen. Så söt! Liknar en liten punkare ;-)


Bilden under är tagen på ett ställe i skogen där en bomb slogs ner under 40-talet. (på den kala platsen där all löv har fallit ned) Det går olika historier om hur bomben hamnade där och varför men framförallt vem som släppte den. 
Vi träffade på två st äldre karlar som var med på den tiden o de sa att det spekulerades om det var Tyskar som släppte den. Det pratas om att Tyskarna fick den över o skulle släppa den i havet. Några säger att det var Ryssar som gjorde det. Oavsett så är det rätt så intressant. Det växer inget på platsen. Inte ens ett enda ogräs.

 Här är vi på väg tillbaka mot bilen.


Jag älskar att gå och speciellt i naturen. Efter promenaden så åkte vi upp till pappa en sväng. . Nu sitter jag här med en kopp kaffe. Vi har ätit middag och disken är omhändertagen. Ska snart få de små i säng och sen blir det kväll.

Hur har er dag sett ut?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Just nu pågår en tävling i min blogg där man kan vinna valfritt barnsmycke! http://joosefinea.blogspot.com/2010/10/tavling-karamell-design.html

    SvaraRadera
  2. Vika härliga bilder ;)

    Du har en utmaning att hämta hos mig.
    Kramiz

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...