söndag 24 oktober 2010

Slutar att blogga

När man har tvättat två maskiner tvätt. Vikt den tvätt som var färdig och lagt in den i resp garderob. Man har dammsugit nedervåningen och torkat golven. Plockat undan disken. Rengjort kattlådorna samt kaninburen. Gett djuren mat. Man har varit med två barn i skolan och gett dom sitt stöd då de skulle få en vaccinationsspruta. Varit uppe hos pappa och gjort honom sällskap. Packat kläder till alla barnen samt till mig själv.


När jag har gjort allt det. Kan jag då få bestämma vad jag själv vill göra för att varva ner? Eller är det andra som ska bestämma det?

En fråga!

Vad är skillnaden mellan att spela bingolotto och att sitta vid datorn?

För mig är skillnaden att det kan synas att man sitter vid datorn men det gör inte det om man sitter i soffan o spelar bingolotto!

Jag har många ggr fått höra att jag sitter vid datorn o det är för jävligt för jag som har så många barn ska inte sitta vid datorn för jag borde har bättre saker för mig att göra. Visst det kan jag hålla med om! Har man barn har man alltid att göra oavsett hur många barn man har. Men då är min fråga. När ska jag få lov att tänka på mig själv? Vem ska avgöra vad jag ska göra när?

Jag läser nyheterna på nätet. Andra läser den i pappersform. Varför är det skillnad mot att sitta i bläddra i en tidning än att sitta vid nätet o läsa de nyheter som man är intresserad av?

Andra spelar bingolotto medan jag sitter vid tex facebook o är lite social med vänner o släktingar som jag inte träffar så ofta. Eller så skriver jag i min blogg.  På facebook kan bara mina vänner se min aktivitet men i bloggen kan de som vill se vad jag gjort o när jag har gjort det. Ska jag behöva sluta skriva blogg bara för att vissa inte ska se vad jag gör just den stunden då jag skriver min blogg?

Jag är en vuxen människa och jag borde få ta mina egna beslut. Jag gör det jag måste göra på hemmaplan, men där emellan tar jag mina pauser o vad jag gör i dom pauserna borde inte någon ha med o göra egentligen. Visst kan de ha sina åsikter man min slutfråga är iaf. Vem bestämmer vad en annan ska göra på sin egentid? Eller när man tar den och hur man tar den mm mm mm mm. Ja listan av frågor kan bli lång!

Kanske skriver jag blogg för mycket, men jag älskar att skriva. Bara låta orden flöda. Att skriva för mig är oxå ett sätt att få ur mig det jag tänker och funderar på. Men man ska kanske sluta med det?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

  1. Godmorgon, datan är avkopplande för mig så Du fortsätt med de.
    Klart du ska få välja själv.

    Ha en bra dag! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Skit i vad andra säger och tycker! Jag vill att du fortsätter att blogga!
    Man måste få ta en paus ibland, du vid datorn, andra vid TV, eller en tidning.
    Gör vad du känner är bäst, att blogga frigör ganska mycket känslor. Och det är bara bra.
    Du gör ju faktiskt ändå det andra som ska göras, och läser man allt i din blogg, så ser man att du ger barnen massor av tid.
    Ha en fin dag
    Kramiz

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...