tisdag 9 november 2010

Få betalt för att blogga

Visst låter det bra att få betalt för att blogga? Speciellt om man älskar att skriva. Man gör det för att det är roligt, sen kan man dessutom få betalt för det. Helt otroligt.

Det fungerar faktiskt. Jag gör det och jag har tjänat lite på det. Inte så stora summor kanske, men det är pengar som jag inte hade haft om det inte var för Blogvertiser.

Mina inlägg kan ni läsa här. Där ser ni hur enkelt det kan vara för att tjäna i hop lite extra pengar.

Det kostar inget att registrera sig. Så man förlorar ingenting på att registrera sin blogg. Man har alltså bara allt att vinna. Gör som jag. Gå med och gläd dig av de extra pengar som du kommer att tjäna ihop på något som du ändå tycker om att göra.

Registrera din blogg och börja tjäna pengar

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

8 kommentarer:

 1. Jag har registrerat mig där nu, tack för tipset - en möjlighet till en extra slant är väl kul! Men när allt var klart står det att det inte finns någon registrerad blogg... Är det så att det tar ett tag eller att man ska bli erbjuden först?

  kram Monika

  SvaraRadera
 2. Hoppas du tar upp det i deklarationen nu när jag officiellt berättat att du tjänat pengar på det. Bara ett tips i all vänlighet, så att du vet - Skatteverket håller stenhård koll på svenska bloggare och vet precis vilka som tjänar pengar på det.

  SvaraRadera
 3. Monika. Vad roligt. Hoppas du får många erbjudanden!
  Du måste registrera din blogg först. Det gör du när du gör dig medlem. Sen skriver du taggar om vad du skriver om....som tex barn, hem, familj

  Sen är det företag där som tex har en hemsida om hem. De söker då på det o där finns din blogg bl.a. De ger dig då ett erbjudande som du antingen tackar ja eller nej till.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Anonym. Det är ingen fara, för jag det går direkt till skattemyndigheterna. När jag får utbetalt så har de redan dragit skatten samt arbetsgivaravgift!
  Tack för omtanken!

  SvaraRadera
 5. låter som en bra ide´
  -ont om pengar har man ju gott om!-
  kram

  SvaraRadera
 6. Ja det är nog det enda man har gott om...hahahaha

  SvaraRadera
 7. Okej tack så mycket:)
  Cool sida blev medlem nu genom din länk!
  Får jag bara fråga dig, ungefär hur mycket du tjänar och hur går det till?
  Är lite nyfiken!

  SvaraRadera
 8. Det beror helt på hur många som anlitar en. Just nu har jag kommit upp i en nivå på 500 kronor per inlägg. Av de 500 så går hälften till Blogvertiser och sen betalar man skatt. Så på 500 kr så får jag ut 140 kr per inlägg, vilket inte är fy skam det heller.

  Där på Blogvertiser så är det företag som söker bloggare till att skriva inlägg om deras sida. Vad som gäller för varje uppdrag får man veta då man får erbjudandet. I minsta detalj. Det brukar inte vara så avancerat.

  Skulle det vara så att du inte förstår när du får ett erbjudande så kom gärna till mig så ska jag se om jag kan hjälpa dig då.

  Lycka till. Fråga gärna om du har fler frågor.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...