torsdag 18 november 2010

Heta nyheter

Christer Sandelin har blivit av med körkortet. Han körde mot rött och vips så kom det en polis och tog med honom till stationen.

Depp har supit bort ansiktet. Han lever hårt under filminspelningarna stackaren. Klart att han måste ta en flaska eller två då?!

Aftonbladet har nog inte så mycket att skriva om alla gånger för det är ofta man stöter på nyheter som inte är intressanta. Men det är klart. Alla nyheter kan inte passa alla, men om Christer Sandelin har blivit av med körkortet och hans son skäms över honom eller Depp som väljer att dricka är intressanta nyheter. Vad är det då om dessa dementa äldre människor som blir inlåsta på sina rum?

Det är skrämmande siffror för av 10 vårdhem så är det 6 av dom där personalen låser in de äldre o sedan går hem. Det är inte bara frihetsberövande utan det kan vara farligt med. Vad händer om det börjar brinna? Det är inte klokt! Att dom ens får göra en sådan sak!

Personalbrist på hög nivå! Det är ju så förbannat fel någonstans. Varför görs det inget åt det??? Man blir så frustrerad och förbannad. De äldre ska väl för 17 kunna få bättre vård än vad de får idag!

Oh jag blir så arg. Lika bra att lämna ämnet innan man går upp i högvarv. Jag påminner om min tävling jag har i samarbete med Milk&Milla. Tävlingen avslutas i morgon så är du inte redan med så passa på nu. 200 kr kan bli dina som du kan handla hos Milk&Milla av märket Katvig. Inte helt fel va?! Kan bli en perfekt juklapp till ditt eget barn eller till en go väns. TÄVLA HÄR

När vi ändå är inne på tävlingar så har jag en annan igång där man kan vinna en hushållsproukt. Värdet är från 1295kr. Det är Whiteaway.se som sponsrar. Tävlingen hittar du HÄR.

Ni läsare ger mig otroligt mycket. Nu vill jag ge er lite tillbaka. Just nu  kan du få 15% rabatt hos Kidelin. Ni använder rabattkoden sjubarnsmamma.

25% på Katvig

Just nu har småtting.se 25% rabatt på Katvigs höstkollektion!

Erbjudandet gäller till och med lördagen den 20 november.
Kupongkod: KATVIG25 (anges i kassan)
Erbjudandet gäller inte på vinterkollektionen (d v s färgerna dark blue/green, fuchsia/mint samt äpplen i samma färger) och ej heller på redan nedsatta varor.


Shoppa loss nu och få en fin rabatt på dina köp!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Ja ibland skriver dom bra onödiga saker brist på annat.
    Vårdehemmen där dom blir inlåsta är ju för hemskt, mamma bor ju på demensboende man kanske ska bli osynlig en natt och se hur de fungerar där.
    Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...