måndag 8 november 2010

Så mycket bättre till Dansbandskampen

Såg ni programmet i Lördags? Jag gjorde det för första gången. Har lyckats att missa de andra tyvärr. Det var Petters låtar som skulle tolkas av de övriga. Jag visste knappt vem Petter var ärligt talat. Jo jag visste att han rappade men det är musik som jag inte lyssnar på i vanliga fall.

Min åsikt om den musiktypen har väl varit lite som så att rap inte är musik. Men efter programmet i lördags så måste jag säga tvärtom. Visst är det musik. Rap säger mycket. Iaf orden i musiken! Petter är duktig men de övriga i programmet var grymma på att göra om hans musik! De bevisade att man kan sjunga vad som helst till vad som helst. Helt otroligt.

Jag missade när övriga skulle tolka Lasse Berghagens o det var synd. Skulle verkligen vilja se det programmet. Det gick i repris dagen efter men det såg jag inte förrän på måndagen efter o då var det för sent.

Ett annat program som jag ska se är dansbandskampen. Kan bli intressant o se, men jag måste säga att dansband förr var så mycket bättre. Det finns många fina barn idag men det var bättre förr. Det har ju gått flera program redan men jag såg nu det program som gick nu sist o det fanns några som var bra, men vissa kan jag inte förstå varför de ens var med.

Dansbandskampen har tydligen fått mycket kritik redan men vilka program får inte det egentligen. Vissa program lever på kritiken. Oavsett om de är dåligt eller bra. Reklam är aldrig fel. Oftast är det ju så att de program som får dålig kritik får flest tittare. De måste bara se om det är så som det skrivs.


Nu ska jag dansa ifrån datorn o göra lite nytta. Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Petters version av DiLevas "dansa din djävul" från helgen innan är mkt bra!

    http://www.youtube.com/watch?v=MOccBiGb5JA

    SvaraRadera
  2. Jag missade det programmet tyvärr. Tack för länken!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...