torsdag 16 december 2010

Efter döden kommer.....?

Tror ni på ufon, spöken och gastar? Hur mycket är fantasier och hur mycket är verklighet? Det pratas mycket om spöken och gengångare. Sjöodjur som är stora och som vissa har sett men långt ifrån många. Ja många är det ju men inte om man ska jämföra med hela befolkningen på vår jord.

Tror ni på ett liv efter döden? Vad händer när man har dött?

Det är det många som skulle vilja veta. Kan det vara så att livet faktiskt börjar efter döden? Vi är på jorden för att prövas. Kanske kanske. Ingen vet, men alla får inom tid veta. Vissa fortare än andra.

Jag vet inte om jag skulle vilja veta hur det är efteråt för tänk om det skulle vara sämre än i denna verkligheten. Då hade man legat med dödsångest. Ännu mer än vad man kanske gör när det är dags att vandra vidare.

Vilket samtalsämne men det var tankar jag fick när jag läste i Aftonbladet om ufon och spöken.

Idag blåser det här som bara den. Snön yr och det är fruktansvärt kallt. Det är en vecka kvar till jul o snön har legat kvar hela tiden. ska de få ligga över jul o nyår i år? Det hade varit roligt med en vit jul. Det fick vi ju förra året, men det händer inte så värst ofta annars. Jag längtar dock till våren och sommaren.

Jag har hunnit hälsa på pappa idag. Pratade bort en stund. Beställde taxi till honom till jul så han kan komma hit och fira med oss. Det är så skönt att färdtjänst finns.

Ha en fin dag idag. Hoppas ni har mindre blåsigt och kallt!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

4 kommentarer:

 1. Om det verkligen finns något efter döden så är ju det en trygg tanke. Känns ju lite läskigt om allt bara skulle vara slut...

  Här REGNAR det och blåser just nu, så trist!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag tror på att det finns någonting efter döden... det kan ju inte bara ta slut... eller?
  kramar

  SvaraRadera
 3. Här är en detaljerad redogörelse av olika skeenden efter döden; från död till återfödelse.

  Livet efter detta

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...