fredag 17 december 2010

Julklappstips

Jag är näsan klar med mina julklappar nu. Inte klokt va? Det är en hel vecka kvar och jag är nästan klar. Jag kommer inte ihåg när jag var klar så långt innan jul. Jag har några till som jag ska fixa men de är så enkla. Tidningskungen har en del intressanta julklappar. De har en massa tidningar som man kan prenumerera på och de har alltid någon som passar alla. De har över 600 tidningar som man kan välja mellan.

Tycker det är rätt så smart egentligen. Vet man vad tex sambon är intresserad av så tar man en prenumeration i hans namn men tar betalningen på sig själv. Vet man inte vad sambon tycker om att läsa så ger man honom/henne ett presentkort så kan han välja själv bland alla 600 ridningar.

Jag har prenumererat tidigare därifrån och det har varit så smidigt. När prenumerationen har gått ut så skickas det inga nya utan vill man ha fler så tar man en ny prenumeration. Vilket inte är ofta det händer för oftast är det att man får erbjudanden om en förlängning. Man vill kanske inte alltid men man känner sig pressad och säga ja när dom ringer. Det händer alltså inte med Tidningskungen. Är prenumerationen slut så är den!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...