onsdag 15 december 2010

Mina fina pojkar

Mina tre yngste pojkar utanför dagiset. Det är Hampus till vänster. Benjamin i mitten och Pontus till höger. Det är fin fina pojkar jag har!

Vilket väder det har varit. Jag var med och lämnade barnen i morse till skola och dagis, sen gick jag hem och fixade lite. Sen gick jag ut i det "fina" snöovädret. Gick upp en sväng till pappa och pratade bort en stund. Sen hämtade jag Benjamin för han ville hem. Han mådde inte så bra sa han. Jag tror han mest ville hem ;-) Han hann gå klart skolan iaf.

Vi gick ner till stan för jag skulle posta paket som jag hade med mig. Sen gick jag några ärenden till pappa och sen gick vi hem. Var hemma lagom en halvtimma, sen var det dags att gå ut igen och hämta Pontus och Hampus på dagis. Det var där som bilden kom till ;-)

Jag har hängt upp julgardiner i köket. Sent ute i år men det spelar ingen roll. Julen är tillräckligt lång iaf. Jag har städat i skåpen i köket med. Skönt att ha det gjort för det tillkommer alltid en massa under December månad. Jag förstår inte varför.

Snart är min kväll gången. Ska natta min kudde tror jag. Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Jättesöta killar, dom måste ha roligt me varandra, klart syskonbråk förekommer väl :)
    Nu är de snöoväder här.
    Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...