söndag 26 december 2010

Skandalboken

Varning! Nu kommer kaos!
 
Den rubriken har man fått läsa nu i aftonbladet i två veckor. Om det räcker. Tröttnar dom aldrig på att ha samma rubriker eller liknande? De har varnat för kaos hur länge som helst.  Det händer mycket nui vinterti. Alla är nog medvetna om det. Jag förstår inte bara varför många ensvisas med att köra på vägarna när varningar har gått ut. Samt att de ser på nyheter hur vägarna är.Häromdagen kunde man läsa att en mamma och pappa och deras lille son på ett år. Bildföraren fick sladd och krockade. Både föräldrarna dog och den lille överlevde med allvarliga skador.
 
Sen är det det här med kungen. Jag tänkte inte skriva något först men jag känner ändå att jag måste gnälla någonstans. Och var passar bäst om inte i min egen blogg?!
 
Detta året har skulle vara kungahusets största år. Om man nu kan säga det så. I stället blev det fiasko av hälften. Madeleine förlovade sig och bröt senare upp förlovningen. Kronprinssessan gifter sig och väntar barn. Det är ju positivt. Sen kom skandalboken
 
Nu vill många svenskar att kungen ska lämna över tronen till Kronprinsessan. Svenska folket har fått minskat förtroende för vår kung. Varför? För  att han visade sig vara en människa? Det som skandalboken kom med är tydligen sådnat som hänt för ett X antal år sedan. Han dög ju som kung under alla dessa åren. Varför inte efteråt då? 
 
Jag tycker faktiskt att det är förjävligt rent ut sagt av dessa som har skrivit boken och även dom som gav ut boken. Vissa människor gör allt för pengar. De kan spoilera en människas liv bara de tjänar pengar på det. Jag tycker det dom har gjort är skandal!
 
 För mig får gärna kungen sitta kvar tills han själv bestämmer att lämna över tronen. Det blir förmodligen isf när kungen lämnar jordelivet. 
 
Jag säger bara en sak. Lämna kungen i fred. Många tjatar om att det är synd om Silvia. Ja inte blir det bättre när folk ska dra upp sådant som de redan tydligen har gått igenom. 
 
Så! Nu har jag gnällt färdigt. Idag är det söndag och det känns som en söndag. I morgon är det en vanlig dag och man återgår till det normala livet. Iaf några dagar framöver för sedan är det nyårsafton. Vilka planer har ni över nyår då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

 1. Mycket skriverier om de!
  Har inga direkta planer ännu för nyår, vi kommer i allafall vara hemma.
  God fortsättning!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vi håller onekligen på att bli ett hårdhjärtat folk som älskar att frossa i andras misstag... jag tycker inte om den utvecklingen!

  Vi tänker inte på att vi ger media en makt de inte borde ha då vi hänger på i deras vansinnesdrev.

  Här blir nyåret lika lugnt som julen.

  Kramar från mig <3

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...