tisdag 25 januari 2011

Blommor till nära och kära

Idag har vi varit på kyrkogården. Min sambos bror Tomas skulle ha blivit 53 år så vi åkte dit och satte några blommor på hans grav. Samtidigt satte jag blommor i minneslunden till m,in faster som skulle fyllt år i går.
Minneslunden är jättefin tycker jag. Man har utsikt över havet och naturen är så fin där. Det är dock sorgligt ändå att man måste gå dit. Man hade velat ha saker och ting annorlunda, men det är ju livets gång.

Vi handlade innan vi hämtade barnen. Tyckte det var lika bra för det går alltid extra pengar när barnen är med i affären. På en månad så är det skillnad på flera hundra kronor om man inte tar med barnen när man ska handla till hemmet. Låter det snålt? Jag ser det som ekonomiskt samt så slipper jag medverka till att barnen får hål i tänderna för att de får godis så ofta. Det är väl inte dumt?

Ska snart påbörja maten. Det är rätt så skönt att äta någorlunda tidigt på dagen i stället för sena kvällen. Maten får ingen chans på att sätta sig på hullet mer än vad det gör om man äter och sedan ska lägga sig. Jag har gått ner lite sedan vi ändrade matrutinerna och det är ju inte illa.

Vad har ni hittat på med idag då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Skulle också passa på utan barn, dom får säkert ändå så dom klarar sig.
    Man veet ju själv hur sugen man blir på allt när man handlar :)
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...