fredag 28 januari 2011

Dödlig sjukdom?

Lunginflammation kan bli en dödlig sjukdom i Sverige. I alla fall om man ska lita på nyheterna, men det låter inte helt otroligt i mina öron. Hampus låg och var jättesjuk för tre år sedan och det höll på att gå illa för antibiotikan tog inte. Han blev uttorkad och de var tvungna att sätta in dropp men det gick inte det heller. Det var verkligen illa! Det var på håret kan man säga att allt vände till det positiva. Läkarna var mycket oroliga över situationen med så det hela var mycket allvarligt.

Jag fick lunginflammation för två år sedan och det var fruktansvärt. Jag kunde inte ligga ner och antibiotikan som jag fick tog inte. Jag fin en annan sort som var mycket starkare och då sakta men säkert så försvann lunginflammationen. Får hoppas de hittar något som är bra!

Idag har jag de små minste hemma. Vi firade ju Pontus i går och det blev lite sent. Han lekte med sina leksaker och hade jätteroligt.Skönt att det är helg iaf. VI ska vara hemma och inte göra så mycket. Fredrik har jouren så vi bli hemmavid.

Har ni några planer för helgen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...