söndag 27 februari 2011

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Tema bloggarna går vidare och det är dags för dag 24. Nu är det bara 6 kvar sen är det över för denna gång. Idag ska jag skriva om vad som får mig att gråta.

Det är en hel del faktiskt. Jag är en rätt så känslig av mig och ibland mycket överkänslig. (tycker jag själv). Det räcker med att jag ser en film som är sorglig av sig. Eller en film där lyckan är total. Jag såg Anne Franks sista dagar i gårkväll och jag satt här med tårarna rinnande nedför mina kinder. Man såg egentligen inget som var hemskt i den bemärkelsen men man visste deras öden i filmen och det gjorde mig ledsen. Det är en grym värld vi lever i ibland. Jag blir tagen när mina barn blir ledsna och ibland så gråter jag med dom. 

När jag läser om orättvisor eller framförallt om barn som gått bort på grund av olika skäl kan få mig att gråta. Dokumentärer eller Tv4 Fakta. Där de visar verkliga händelser och som antingen är sorgliga eller glada och lyckliga.  Jag är känslig av mig. Det är bara så. Jag kan iaf visa känslor och det är inte alla som kan det. Ibland försöker man stålsätta sig men ibland kanman bara inte hålla det inom sig.

Det var mina ord och meningar i dagens tema. Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...