tisdag 8 februari 2011

Dag 4 – Det här åt jag i dag

Det fjärde inlägget i 30-dagars bloggande är om vad jag åt idag. Vad intressant va? Nja. Ärligt talat så tycker ju inte jag det och speciellt inte idag när vi inte hade något speciellt, men här kommer det iaf.

Det var meningen att vi skulle haft kokt potatis och köttbullar i går. Robin och Stéphanie var så duktiga att de skalade potatisen (i en elektrisk potatisskalare). Under tiden som de skalade potatisen så ändrades menyn till kokt korv med bröd. Jag vet inte hur men det blev så. Förmodligen för att det fanns barn som ville ha det (var de trötta på att skala?). Jag brukar inte göra så som jag gjorde men gjorde ett undantag. Vi åt korv med bröd och hade en hel gryta full med kokt potatis.

Idag var fantasin helt borta och jag tärnade potatisen och skar skivor av falukorven som jag tog fram. Så det blev stekt potatis med falukorv. Ketchup och salt som tillbehör. Barnen blev glada ännu en gång, för det är mat som vi sällan har hemma, men som är gott att äta ibland.

Jag har bakat två bröd som jag hade tänkt att använda ett av i kväll då vi ska fika. Det längtar jag till. Nybakade bröd är ju bara så gott!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

 1. Korv är alltid gott men äts alltför sällan hos oss, ¨så ibland längtar jag till korv o bröd och de smakar ju gott på IKEA :)
  Gott med hembakat!
  kram

  SvaraRadera
 2. Vill du bli dagens blogg?
  Passa på att gå in och anmäl dig!

  De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

  eller kanske Följa varann på bloglovin?
  Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!
  (obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...