torsdag 10 februari 2011

Dag 6 – Min dag

Det är dags för mitt 6:e inlägg i 30 dagars temat. Jag ska berätta om min dag. Den är iofs inte slut än men det spelar nog ingen större roll.

Jag vaknade i morse och var allmänt trött. Jag längtar tills i morgon kan jag säga så vi kan ligga och ta det lugnt på lördag. Det är så skönt att slippa tider på morgonen. Barnen ska till skolan så det var bara att få upp dom och fixa i ordning dom som behövde hjälp. Idag var det ingen gympa för de små, men Stéphanie hade så hon packade till gymnastiken.

Vi körde och lämnade av Robin på sin skola. De har ju flyttat till baracker nu då skolan ska renoveras. Det fungerar rätt så bra tycker jag. Det bästa är att barnen får röra på sig mer i barackerna då de måste gå till den andra skolan och äta lunch där de alltid har ätit lunch. Sen måste de gå tillbaka och likadant är när de ska ha gymnastik.

Efter vi lämnade honom körde vi till dagis och lämnade de små. Jag brukar alltid lämna Pontus och Fredrik Hampus. Jag vet inte varför, men det har alltid blivit så. Efter dom var det dags för tvillingarna att lämnas på skolan. Stéphanie tar sig själv till skolan för hon har följe med några kompisar.

När det var gjort körde vi hem. Jag drack kaffe och åt min frukost medan jag satt vid datorn och kopplade bort en stund. Jag har plockat lite här och var. Fått undan på golvet i vardagsrummet. De små leker gärna där på kvällarna men nu ska vi snart ändra om här hemma. Ska börja med det i morgon. Barnen ska få en egen lekhörna där uppe och några av barnen ska byta rum.

Det var synd att min dag inte skulle skrivas i morgon för då hade det kanske varit mer intressant att läsa. Jag vaknade i morse förresten till att det snöade ute. Jag kan inte med snö! Den så snöfria marken var nu täckt med snö. Jag visste ju att det skulle komma en omgång till men kunde inte det ha väntat till nästa vinter? Men nej då. Den kom för att förpesta min tillvaro. Alla gånger!


Jag har lagat maten nu i kväll. Blev inget märkvärdigt. Hemmagjorda hamburgare med bröd. Jag skulle nämligen ner till stan med Stéphanie och prata om hennes syn hos optikern. Jag mötte upp henne i stan för hon var på kören idag. Stéphanie får ont i huvudet varje dag och ibland blir hon yr. Det är bevisat att hon behöver glasögon men optikern ville att hennes ögon skulle mätas i Kalmar av specialister så de fick exakt styrka.

De skickade remissen och jag fick papper från Kalmar att det skulle ta högst 6 veckor sen skulle vi få en tid. Det är snart 3 månader sedan. Det var långa veckor dom har i Kalmar! Jag gick ner idag med min dotter och sa att jag väntar inte längre på dom utan jag är villig att ta risken att hon får byta glasögon igen om några månader. Hellre det än att hon ska få ont i huvudet och bli yr och bli back i skolan för att hon inte orkar med längre. Allt på grund av hennes syn. Eller dåliga syn!

Ska dom skicka en ny remiss så tar det ju ytterliggare 6 veckor. Minst iaf. I morgon ska vi träffa optikern och höra vad hon har att säga om det hela. Något måste göras iaf.

Nu sitter jag här och ska snart ta diskmaskinen. Det ska plockas upp och sättas ner sen blir det kaffe och mys med barnen. De ska sedan duscha och få en saga läst och sedan är dags för sängen. Det var min dag så här långt och vad den förmodligen kommer att bli.

Ha en fin kväll!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. det låter ju som en ganska bra dag ändå!

  SvaraRadera
 2. Konstiga veckor de har... Klart hon måste få glasögon!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket!
  Måste varit kämpigt att vara ensam med fem barn, men mycket kärlek också!
  Din blogg verkar väldigt intressant med!

  Hoppas ni får en underbar helg!

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...