onsdag 16 februari 2011

Duktiga jag ;-)

God kväll alla vänner. Sitter här och bara myser. Pontus tittar på Nalle Puh. En film som han säkert har sett 30 gånger, men han kan ju ha missat något ;-) Det är bara Nalle Puh som gäller för den killen. Hampus spelar spel på datorn och tvillingarna kom precis hem från grannen. De lekte med deras barn. Stéphanie är i stallet och kommer hem om en timme ca.

Jag har faktiskt varit duktig idag. Jag har tvättat 3 maskiner tvätt och jag har vikt två. Jag har tagit ner tvätt i tvättstugan som står på tur till att tvättas och jag har gjort i ordning min diskbänk. Det är kanske inte mycket för alla men det är en del för mig. Det tar sin lilla tid att renbädda sängarna och få av och på alla sängkläder. Disken ska vi inte prata om. Tack o lov så har vi en diskmaskin men den ska ju skötas med. Det ska i disk och det ska ur disk. Ikväll fick jag undan all disk så nu är bänken fri till i morgon. Så skönt. Det är det värsta jag vet att det står en massa disk på min vask. Men ibland blir man bara inte av med allt.

I morgon är det torsdag och jag har inga planer alls för morgondagen. Jo jag ska fortsätta med min tvätt. Som vanligt, men annars blir det lite plock här och var. I morgon har vi iofs planerat att även köra ut till min svärmor om hon är hemma och jag ska upp till pappa en stund.

Nu ska jag fortsätta att göra nytta sen är det dags att lägga barn. Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag arbetar med en sajt som vill sprida kunskap om ökad säkerhet på datorn och personlig integritet på nätet. Detta är användbar kunskap för bloggare, som dig. Därför kan du hjälpa oss att hjälpa dig och andra, genom att länka våran sajt. För detta kommer du få en biobiljett som tack för hjälpen.

    Tack på förhand
    / Joel

    SvaraRadera
  2. Klart du har varit duktig, ibland måste man berömma sig själv :)
    Så idag kan du ha en liten vilodag i allafall.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...