tisdag 8 februari 2011

Mailhot till socialförvaltningen

Socialförvaltningen i Borgholm har blivit hotade av ett par som inte får försörjningsstöd. Ett mail hade blivit skickat till chefen på socialförvaltningen och det var inga fina ord personen hade skrivit. Inte så smart skrivet heller kan ju jag tycka. Att skriva att chefen har en lika stor hjärna som Nalle Puh var ju att ta i. Det var nästan som att kasta sten i ett glashus. Hur stor hjärna har man om man gör något sådant här? Som att skriva ett mail och hota socialförvaltningen?

Ni kan läsa det hela här.

Jag vet att folk kan bli desperata och göra saker som kanske inte är så genomtänkt, men ett sådant mail gör ju knappast saken bättre. De går till läkarna för att de är sjuka men uppfyller inte kraven till att bli sjukskrivna. Då är det bara att ställa sig i kön på arbetsförmedlingen. Det är ju faktiskt så för alla. Kan kännas hårt ibland men det är inget man kan göra något åt.

Dessa personer skrev att chefen på socialförvaltningen var en parasit. Det kan man ju diskutera vem som är det. En parasit är en som livnär sig på andra och de som skrev hotet till kommunen kräver att bli försörjda. Vem är parasit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...