tisdag 1 februari 2011

Min blogg är bombaderad

Med foton från dagens bravader!


Det har varit en skön dag idag. Vi åkte upp till pappa och lämnade lite extra starka (tabletter) till honom. Var meningen att vi skulle bli kvar en stund men han spelade Fia med en vän så vi gick. Vi kan gå upp i morgon i stället. Vi åkte ut till Iris, min svärmor. Vi skulle gå ut med hundarna men hon hade varit ute med dom redan så det blev fika först i stället. Vi tog ut hennes mattor och lade dom i snön och sen tog vi en tur med hundarna. Då hade det gått en stund sen vi kom. De trivdes kan man säga.



Vi gick längst stranden och gick förbi campingplatserna de har där. Det är så fin natur i Köpingsvik. Oavsett om det är sommar eller vinter.




 När vi kom tillbaka till min svärmor så bankade jag på hennes mattor och sen tog vi in dom. Vi hann med en liten kopp med varm glögg innan vi skulle i väg och hämta våra barn. Benjamin hade fått nya skridskor av Iris i går och han ville naturligtvis testa dom idag så vi åkte till isbanan så de fick åka lite. Hampus och Pontus sprang omkring och hade roligt de med.



När klockan var runt 15:00 så åkte vi hem. Jag fixade tvätten som jag hade lagt i på morgonen och satte igång en ny maskin och sen var det in och fixa en smörgåstårta som jag ska ha i morgon. Fredrik ska laga mat i morgon så han skulle ut i frysen och ta fram köttfärs. När han kom ut så var frysen släkt och maten i frysen såg inte så gott ut kan jag säga. Det var bara att slänga en massa mat som fyllde en hel frys. Otur eller? Jag fixade ut maten som bara var att slänga och skurade lådorna. Fixade middag och nu sitter jag här med lagom ont i ryggen, men man ska känna att man lever :-D

Jag ska inte göra mer idag iaf. Den saken är klar. Barnen ska snart i säng så det blir lite mys med sagor och natti natti. Fredrik är på övning så det blir bara jag som går nattrundan idag. Jag önskar er alla en mycket trevlig kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

7 kommentarer:

  1. Superfina bilder, vilken härlig dag du har haft.
    Här har de varit grått grått hela dagen lång.
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig dag :-D

    Kramar <3<3<3

    SvaraRadera
  3. Det var inte lite ni hann med! Fina bilder.

    SvaraRadera
  4. Ja det har verkligen varit en härlig dag :-D Om man bortser från den slängda maten. Men det kan man väl ta om resten har gått bra.
    Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Sååå fina bilder från Öland!!
    Synd på maten:(
    Härligt att slänga ut mattorna i snön:)
    Kram Eva

    SvaraRadera
  6. nderbara bilder - påminner lite om Skåne faktiskt! (nu fick jag lite hemlängtan...)

    SvaraRadera
  7. Bloggen som handlar om allt från skönhet, skvaller musik och mode :)
    http://rokkit.blogg.se

    Kika in idag och lämna en kommentar <3

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...