fredag 25 mars 2011

Colour Catcher
Jag fick höra att Smartson sökte testpiloter till Colour Catcher. Det är en sorts duk som man lägger in i maskinen innan man lägger in tvättet. Denna lilla duk gör så att man kan blanda olika kulörer.

Förväntningar 
Jag fick hem detta lilla paket med  15 dukar i. Dessa dukar såg ut som pappersremsor och jag trodde inte att den skulle göra det jobb som den säger att den gör. Nämligen att ta åt sig alla färger så det inte hamnar i tvätten. Mina förväntningar var höga minst sagt och jag hoppades verkligen att det skulle fungera för vem vill ha sina vita byxor förstörda?

Första intrycket 
Ja första intrycket var som sagt väldigt misstroende. Jag trodde inte på denna lilla produkt.


Under testets gång
Ja jag var verkligen nervös för jag ville inte ha min tvätt förstörd men när den var klar och jag tog ut mina nytvättade kläder så letade jag nyfiket efter den lilla pappersremsan från Colour Catcher. Jag ville se hur den såg ut och sen ville jag inspektera min tvätt. På kortet undertill så ser ni skillnaden på dukarna. Den överst är en ny oanvänd du och den under den är en använd. Den är lite grådaskigare.


Min tvätt behövde jag inte vara orolig för. Den blev så ren och fin och inga miss färgningar heller.


Slutomdöme 
Jag tyckte först att den lille pappersremsan kunde inte göra så mycket men jag måste säga att det var en helt fel slutsats. Den gjorde ett toppenbra jobb och min tvätt blev inte miss färgat och inga fläckar. Jag kan verkligen rekommendera Colour Catcher till alla som vill ha lite mer tid över än att sortera en massa tvätt. Denna fungerar verkligen.Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

 1. Kul att de fungerar, ibland blir man misstänksam så det är bra när man får prova GRATIS!! :)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Colour catcher har jag alltid hemma. Det är ingen jätteny produkt för jag har använt sådana länge. Första gången jag provade var nog 2007 eller 2008 när jag lyckade missfärga en helt ny tröja. Jag tvättade den gröna tröjan med gamla märka kläder...trodde jag. I maskinen låg också en ny svart tröja! :-(

  Den gröna tröjan blev som ny igen! :-)

  Jag använder mestadels dessa lappar om jag tvättar ett nytt plagg som t ex innehåller vitt och ngn mörk färg som rött eller blått....för säkerhets skull. Lyckas jag missfärga ngt plagg så kör jag det på nytt med colour catcher. Jag är verkligen imponerad av dessa dukar. Tyvärr lite dyra men de är billiga i Ullared! ;-)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...