tisdag 1 mars 2011

Dag 26 – Mina rädslor

Jag ska prata om mina rädslor. Har jag några? Jag får tänka efter.

Jo jag har nog några stycken. Som alla andra. Naturligtvis så är man ju rädd för att det ska hända familjen något. Man är överbeskyddad som mamma. Iaf så är denna mamman det, men man kan inte skydda barnen från allt. Tyvärr! Sen är mycket bra för barnen att själva försöka klara ut. Det är är det första jag tänker på när jag tänker på rädslor.

Jag är rädd för spindlar. Löjligt va? Men det är så. Jag tycker de växer framför näsan på en och de är enorma här på Öland. Jag har aldrig sett sådana stora spindlar som de har här förut. De är enoooooooormt stora! Lovar! På heder och samvete!

Rädslan sitter i mycket som man inte kan hantera. Det är nog så. Sådant man kan kontrollera över brukar ju vara helt ok men sådant som man inte kan kontrollera skrämmer en. Mig iaf. Ja inte allt men det är klart man blir osäker.

Jag är rädd för döden. Jag vet inte vad som händer därefter och det skrämmer mig. Jag vet inte hur det kommer att gå till när det blir min tur att gå vidare och det skrämmer mig nog allra mest. Tänk om man får lida? Tar allt slut efteråt? Ja döden skrämmer mig. Jag erkänner! Lika bra det!

Vad skrämmer dig?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Jag är också rädd för spindlar, om dom kommer för nära. Men inte på avstånd.
  Kramiz och ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. Ja om man ska prata djur så är jag mera rädd för stora älgar faktiskt. Vi har ju det omkring oss här ute i skogarna ibland, fast jag är inte så himla rädd för dom bara lite grann.... eller det beror på hur nära dom är och om jag är inomhus eller utomhus (hahaha).
  Nerförsbackar kan jag vara rädd för (helsjukt!), men om jag är ute och kör bil på vintern och det kommer en brant hal nerförsbacke så tycker jag det är läskigt eller om jag åker skidor osv.
  Vad är jag rädd för mer? Ja att det ska hända barna saker förstås. Jag kan bli oerhört hönsig om Tjabo är ute i staden och festar.... eller bara är hos nån kompis och sover över eller såna saker just med Tjabo är nog nästan värst. Tjabolina kan jag vara rädd att hon ska göra sig osams med folk....
  Kram på dej och vilken jättefin blogg du har, har jag sagt det?

  SvaraRadera
 3. Flerbarnsliv. Ja jag kan se spindlarna på avstånd men jag har gärna koll på dom ;-)

  Mib. Tack! Nej du har inte sagt det , men visst är den fin?! Jag är så stolt över den. WTFDC har gjort den. Hon är superduktig.

  Kram på er båda!

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...