måndag 7 mars 2011

Dyra straff

Försäkringskassan är inte som de var förr. Var man sjuk förr så kunde man få ersättning därifrån. Idag om man är sjuk så ska man få slåss för sin rättighet på ett sätt som gör att man blir ännu mer sjuk än vad man var när man steg in med ansökningspapperna.

Det ska sparas in pengar överallt och de sätter åt snaran hårdare mot samhällets invånare. Både på gott och ont. I vissa fall så förlorar dom stort när det kommer fram att ansökaren har rättigheterna på sin sida. Då har det lagts ut pengar i onödan på eventuella rättegångskostnader och advokater.

Jag tycker att ska de granska så gör det ordentligt första gången. Ibland så känns det som att de bara ögnar igenom det snabbt och stämplar papperet och skickar det vidare.

Visst ska rätt vara rätt men det finns dom som får sin ansökan nekad fast de borde fått rätten på sin sida.

Läs mer om försäkringskassan här aftonbladet - aftonbladet - market - expressen

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Helt klart ska regler och lagar följas. Som jag skrev i den sista meningen så ska rätt vara rätt men det finns dom som blir nekade som får till sist rätt men då har det gått både tid och pengar från båda håll.

    Det känns som ibland att de bara ögnar igenom ansökningarna i stället för att granska dom. Hade de gjort det alla gånger så hade de inte fått fel i slutändan.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...