tisdag 5 april 2011

Är Fredrik Reinfeldt feg?

Fredrik Reinfeldt vågar inte debattera med ungdomar. Undrar varför han inte kan stå till svars inför dom. Aftonbladet kunde få ställa samma frågor som ungdomarna hade tänkt och de fick svar. Dålig stil av stadsministern anser jag. Visst kan en del tycka att debattera inte tillhör en skola men jag anser att det har det. Varför skulle inte ungdomarna på 16 år få debattera med en sådan viktig person som styr vårt land? Det är faktiskt de ungdomarna som sedan ska rösta när valet kommer.


Till något osmakligt. En SD-politiker har lagt ut en bild på en mördad kvinna och använt sig av ordvalet: Negervåldtäkt.

Hur kunde personen i fråga ens bara komma på det uttrycket? Man skriver inte så. Så fruktansvärt smaklöst gjort så jag finner inga ord.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Läs mer om denna avskyvärda våldtäkt och vem som i grunden är ansvarig för den, här är länken:

  www.korta.nu/jc

  Skrolla ned till rätt länk (den översta).

  SvaraRadera
 2. Det var en lång men en otroligt intressant artikel. Om man nu kan säga så om denna tragiska händelse.

  SvaraRadera
 3. Det märkliga är att den klandrade är en SD-politiker som använde ordet "neger" och inte gärningsmannen som våldtog och mördade en svensk kvinna eller de medier som gjorde allt i sin makt för att mörklägga gärningsmannens etnicitet eller våra riksdagspolitiker som gjorde allt i sin makt för att få hit honom redan från början.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...