tisdag 5 april 2011

Pedofiler som porrsurfar barnporr på psyk

Jag ramlade över en artikel i aftonbladet där rubriken är:Två intagna i Växsjö är dömda pedofiler och de satt och porrsurfade och laddade ner barnporr. En av killarna är dömd för exakt samma sak en gång tidigare på samma klinik. Deras internetuppkoppling blev borttagen men nu har socialstyrelsen sagt ifrån att de ska ha tillbaka den. 

Nu sitter jag som ett levande frågetecken faktiskt. Varför i hela fridens namn ska dessa dömda pedofiler har tillgång till internet när de sitter och porrsurfar på kliniken? O hur i hela fridens namn har de ens möjlighet att kunna porrsurfa på kliniken?

Kliniken har får besked om att de inte ska förebygga brott. Nej det kan man ju se med olika ögon på. Men vad finns det att göra då om de kommer på någon som porrsurfar och laddar ner barnporr? Blir det en anmälan trots att de sitter på psyk?

Är det lagen det är fel på? Det var ju en dum fråga egentligen för det måste det ju vara om man ska tillåta två dömda pedofiler ladda ner barnporr på datorn. Alla dessa små kryphål som finns i lagen borde någon se över.  Jag vet att det är lättare sagt än gjort men detta borde vara totalt oacceptabelt !

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...