fredag 22 april 2011

Sjuk värld

Man blir sjuk och ringer efter an ambulans för att man känner att man måste ha en ambulans. Telefonisten i den andra sidan luren ska alltså veta att den som ringer är sjuk eller inte sjuk. den personen kan bedöma genom en telefon hur sjuk människan är. Det är ju för tusan åt helvete fel. Den hör men den ser och känner inte. Jag förstår inte reglerna som finns inom sjukvården. Det är fruktansvärt att en människa ska dö bara för att en "telefonist" tror sig veta mer äver en telefon än vad hon överhuvudtaget inte kan göra.

Jag anser att den telefonisten bär skulden till den unga mannens död som sa att han trodde ha ätit för många alvedon och att han inte kunde andas. Han sa oxå att han kan inte sitta upp utan han trillar. Men telefonisten hörde ju att han andades och att han var uppe och gick trots att mannen låg på golvet. Jättebra telefonisten. Jättebra. Du sitter på helt fel plats enligt min såikt.

Läs mer om det hela HÄR.

En hel familj i Frankrike har hittats döda nergrävda i sin trädgård. Ja inte alla för det var "bara" mamman och 3 barn samt 2 hundar. Pappan fanns inte närvarande. Ja vem som har fått misstankarna på sig förstår nog de flesta. Vad är det för sjuk värld vi lever i???


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...