torsdag 8 september 2011

Eldhav

Det är hemskt med flygkraschen där Stefan Liv var med. Planet hann precis att lyfta men kom inte upp tillräckligt och dalade ner och kraschade. Det får en att rysa i hela kroppen. Tänk så enkelt det är för ett plan att krascha egentligen. Det positiva i detta är väl att de som fanns med på planet hann aldrig förstå vad som hände. Iaf inte i många sekunder innan. En sekund däremot kan ju kännas oerhört lång med. De dog direkt iaf och de slapp ligga och lida, men det är ändå ofattbart. Det fanns en levande som vårdas för svåra brännskador. Stackars människa. Inte för att han lever men för att han förlorade så många vänner i kraschen.

Hur många procent är det som dör i flygplansolycka årligen? Någon som vet det? De säger att det är vanligare att råka ut för en bilolycka än flygolycka. Skulle vara intressant att veta.

Igår hände det en olycka här i Borgholm. Ingen sådan olycka utan en stor brand och det har det inte varit här på flera år sägs det. Det var det gamla mejeriet som det började brinna i och min sambo var med och försökte få bukt på det. Han stack i väg runt halv 7 /tror jag att det var) och kom inte hem förrän halv 4 på natten. Bränder är hemska tycker jag. Elden lever sitt eget liv.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

 1. hemskt!
  tänkte också på (tror faktiskt det var två som klarade sig) hur man tänker och går vidare när man överlever något så fruktansvärt.
  dom umgicks säkert stor del av dygnet tillsammans och nu är hela 43 st av dom borta.
  fruktansvärt.
  R.I.P

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...