söndag 12 februari 2012

En stjärna har slocknat

Whitney Houston blev bara 48 år gammal. Hon var mitt i livet och hade upplevt massor redan. Inte bara bra saker utan även en hel del mindre bra. Hon var en hyllad sångerska och skådespelerska och hon gav Dolly Partons låt I Will Always Love You en helt ny sound. Det spekuleras en hel del om vad hon dog av och det är kanske inte så konstigt. Många tror att det var en överdos och en del tror att hon drunknade. Hon hittades i badkaret, en halvtimme efter det att hon hade pratat med sin mamma i telefonen.

För min del spelar det ingen roll om hur hon dog för det är lika tragiskt ändå.

Tänk så att livet kan förändras bara på några minuter. Den ena stunden finns man för att i nästa bara somna in till den eviga vilan. Det är lite skrämmande faktiskt. 48 år är ju ingen ålder heller. Hon hade mycket kvar att ge kan jag tycka. Synd att hon inte fick uppleva framtiden. Mina tankar går till de anhöriga.

R.I.P Whitney. Må änglarna sjunga för dig.

Läs mer i aftonbladet, dn och SvD

8 kommentarer:

 1. Fy så tragiskt, hörde det på nyheterna nu på morgonen o man fattar det inte.
  Vila i frid Whitney.

  Tack snälla Lisa för din hjälp, du är underbar!
  Krammar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen. Kan jag hjälpa till så gör jag det :-)
   Stor kram

   Radera
 2. De är tragiskt de som hänt, en del säger att hon får skylla sig själv men hon var för ung för och dö.
  En stjärna får nu sjunga för änglarna.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk har så lätt att döma andra människor. Ingen av oss vet varför Whitney valde det hon valde. Hon förtjänade inte att dö så här ung oavsett vad hon har gjort i livet.

   Kramar om

   Radera
 3. Jadu, en mamma (stjärna eller ej) som bedyrar att dottern betyder "allt" för henne och ändå väljer hon att droga sig - den sortens människor kan man gott fördöma. Ingen har tvingat henne att skaffa barn. När man väl har gjort det valet - då har man avstått från valet att långsamt ta livet av sig istället för att ta hand om sin avkomma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har man val här i livet och visst väljer man själv. Men ibland så blir saker och ting bara så. Hade hon visst vilket liv allt skulle ge henne så hade hon säkert valt annorlunda. Ett barn kan betyda allt ändå. De som dömer andra människor på det sättet vet inte vad livet kan ge och skörda. Ingen har den rätten att döma en annan människa.

   Radera
 4. Varför skulle man inte ha rätt att fördöma ansvarslöst och egoistiskt beteende? Bara för att människan i fråga råkar vara död? Man får ju fördöma hustrumisshandlare också - men tydligen inte barnmisshandlare när den som dagligen misshandlar sin dotter under 18 årstid råkar vara en världskändis..

  VÅra fängelser är fulla av föräldrar vars "barn betyder ALLT för dem" - så länge de sitter inne. Så fort de muckar glöms de kära barnen bort. För då plötsligt fyller dessa oändligt älskade barn ingen funktion i föräldrarnas roll. Man kan ju inte få besök av dem när man själv inte sitter inne.. inga permisioner heller..

  Det är så lätt att säga saker i eget intresse (att vinna sympati) i istället för att göra det som ska göras dvs. ta hand om ungen utan hurrarop från publiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till en viss del håller jag med dig, men inte i allt. Det är så lätt för oss människor att döma andra människor. Det finns faktiskt dom som gjort allt för sina barn och gjort saker de egentligen inte borde ha gjort och får betala för det med fängelse.

   Det finns dom mammor som har mördat en person som gjort dennes barn illa. Det är inte rätt att ta en annan människas liv men jag har förståelse för en del varför de handlade som de gjorde.

   Det går inte dra alla över en kam och när man inte ha hela levnadsödet så kan man egentligen inget säga. Man får ha sin åsikt men man kan aldrig säga att den människan inte brydde sig om sina barn. Det vet vi inte. Ingen vet mer än dom själva egentligen varför de handlade som de gjorde.

   Sen finns det dom som du säger. Sitter inne och barnen är allt men som har valt sin väg själv utan att egentligen behöva det. Där håller jag med dig, men jag drar inte alla över en och samma kam. Det går inte.

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...