söndag 5 februari 2012

Fy skäms

NK har sjunkit lite lägre ner kan man säga. Kanske inte så lite heller utan i mina ögon har de rasat ordentligt. Jag tycker de utnyttjar andra människors liv. Speciellt hemlösa behöver inte denna sortens kränkning, vilket jag faktiskt kallar det för. Lite mer mellan öronen borde skaparna ha kan jag ju tycka. Mer än öronvax då alltså.  Jag tycker att det är skamligt att bara göra en sådan sak som NK har gjort. Vad jag pratar om? Läs här.

Vi har vinter här. Snön ligger tjock på marken och just nu efter den artikeln jag läste så går tankarna till de hemlösa. Tänk de som inte har någonstans att ta vägen i denna kalla vinter. Det är hemskt. Jag vet att många tycker att det är självförvållat och att de får skylla sig själv, men vi vet faktiskt inte allas historia. Vem är vi som tror oss kan döma andra människor?

Sorgligt.

Idag ska jag tvätta och fortsätta med min städning här hemma. Mindre roligt men ett måste. Såg ni på melodifestivalen i går förresten? Jag gjorde det och jag kan inte fatta att Sean Banan och Thorsten Flinck skickades iväg till andra chansen, men sen o andra sidan så var det bättre det än att skicka dom direkt till Globen.

Hur som haver. Ha  en bra dag

Intressant?

9 kommentarer:

  1. Jag har inga ord för hur NK gör. Vidrigt...

    SvaraRadera
  2. Och hur mycket pengar har du skänkt iår till dom hemlösa?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte exakt faktiskt men skänkt har jag gjort. Det gör jag varje gång jag har möjlighet till det.

      Radera
  3. Även de bästa föresatser kan misstolkas. Jag tycker att det är synd att vi är så snar att känna oss kränkta numera...

    Kramar <3<3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan se på saker och ting olika och det är ju bra. Vad som är kränkande för en person behöver inte vara det för någon annan.
      Kram ♥

      Radera
  4. Ja, visst är det så! Samtidigt är det många som klagar högljut, men hur många av dem är beredd att skänka pengar?

    Jag tycker att alla initiativ som medverkar till att de hemlösa får det bättre är bra. Dessutom är väl inte sängkläder det mest onödiga vi kan lägga pengarna på ;-)

    Kramar <3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så. Jag försöker skänka så mycket jag kan. Jag ser detta som ren reklam för NK:s egen vinning skull. De får köparna att tro att de gör en god gärning när NK själv oxå tjänar på affären. Hade vinsten gått vidare till de hemlösas räkning helt hade jag inte sagt något.

      Kram kram ♥

      Radera
  5. Jag såg den rubriken och tänkte att vad menar dom. Ska alla sova ute. Jag håller med dig i det du skriver. Tycker det är vansinnigt att hitta på sån reklam

    SvaraRadera
    Svar
    1. De hade kunnat gjort en snyggare reklam faktiskt.

      Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...