lördag 18 februari 2012

Mirakel


Youngblood
Maria BenHajji
Mattias Andréasson
Love Generation
Carolina Wallin Pérez
Andreas Johnson
Molly Sandén
Björn Ranelid feat. Sara Li.

Ja jag vet inte vad jag ska säga faktiskt. Detta är bara det tredje programmet men jag hoppas att kommande program är mycket bättre än vad detta var. Här fanns ju inga bra! Men två ska ju vidare till Globen och två till andra chansen. Alla hade behöver en ny chans enligt mig.

Jag hade ju svårt att ta ut någon för egentligen ville jag inte ta ut någon. Men nu var det ju som det var. Jag hoppades på Maria BenHajji och Molly Sandén. Ja att de skulle gå vidare till Globen alltså, sen ville jag att Youngblood och Love Generation skulle få andra chansen.

De fem som gick vidare först var ju Andreas Johnson, Mattias Andréasson, Molly Sandén, Youngblood och Björn Ranelid feat. Sara Li.

Ja Maria kom ju inte ens med de fem bästa så det var ju bara att hoppas på Molly Sandén och det gjorde jag rätt i. Hon gick vidare tillsammans med Björn Ranelid feat. Sara Li. Andra chansen gick till Youngblood och Andreas Johnsson

Ja vad ska man säga. Ranelid har fått mycket kritik innan tävlingen och jag sa i kväll att det blir säkert att Ranelid går raka vägen till Globen, men samtidigt så trodde jag att den skulle åka ut. Men jag förvånades inte att den gick vidare.

Tänk om den skulle vinna i Globen. Hur ska den framföras utomlands då? Han pratar och stör sångerskan. Kommer de att se det så eller kommer de förstå vad låten handlar om?

Ja ja...men ju mer jag tänker på det så är det rätt häftigt att han gick vidare. Jag förstår inte hur melodifestivalen har blivit.

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...