söndag 12 februari 2012

Underbara söndag

Snart har denna dagen oxå gått. Det går verkligen undan i svängarna. Vi började dagen med en gemensam frukost och sedan åkte vi till kyrkan. Stéphanie sjöng i kören och idag är det tre år sedan Fredriks bror gick bort. Fredrik tände ett ljus i kyrkan. Det blev så fint.

Sen for vi hem och inväntade gäster som skulle komma. Robins kontaktfamilj kom på fika och jag fick en skål med godis och frukt i samt en jättefin blomma. Samt tre st Almony tårtor :-) De gick åt kan jag säga.  Det var fina 40 års presenter! Det var jätteroligt att de kom och vi hade en mycket trevlig stund.

De berättade att jag hade en smart son. Han fick i uppdrag att komma på något bra sommarjobb som han kan syssla med i sommar. Efter en stunds tänkande så hade han sagt: Skotta snö.

Hmmm...skotta snö mitt i sommaren? Han lever för stunden den grabben...skratt...

Efter att gästerna hade åkt hem så tog vi barnen med oss till pulkabacken så barnen fick åka av sig en stund. Det var så fint väder. Solen sken och det var relativt varmt för att vara en vinterdag. De åkte både hit och dit, kors och tvärs och de hade en mycket rolig stund. Cirka en timme senare så var i jag i affären och handlade till kvällens middag. Den är uppäten och jag sitter med en kopp kaffe och ska snart lägga barn.

En fin dag har det varit idag med andra ord och alla är vi nöjda och glada. Ha en fin kväll alla vänner så hörs vi morgon igen.
Intressant?

1 kommentar:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...