torsdag 22 mars 2012

Äntligen fick han gå!

Ser ni på Big Brother? Jag gör och jag tycker att det har spårat ut totalt. Vuxna människor som går över gränsen och inte inser att de har gjort det. Denna person tycker att det är helt okej att gå på en annan deltagare om dennas sexuella läggning. Denna mobbare har ingen respekt i kroppen och han hade inte ens vett att säga förlåt. Vem pratar jag om? Jo Sipan!

Det finns vissa gränser som ingen bör gå över och att trakassera någon annan om dennas sexuella läggning är  personliga påhopp och det ska inte accepteras. Deltagaren som blev påhoppad blev ledsen och började gråta.Inte så konstigt kanske när en annan människa kräver svar på frågor som han ställer angående hans sexuella läggning. När han då gråter så får han höra från Sipan: Gråt inte för fan.

Helt ärligt.Vad är det för fel på denna människa? Är han verkligen sådan i verkligheten eller är det ett spel han har spelat. Detta hände för några dagar sedan och han fick vara kvar i programmet tills nu. Bättre sent än aldrig kan man ju i och för sig tycka och säga men Sipan borde fått gå samma dag som detta hände.

Mycket dålig stil av de ansvariga för programmet Big Brother och för TV-produktionen egentligen att låta det gå så här långt. Istället för att ta ut Sipan så satte de in en dagis regel som heter kamratstödjare. Åt det skrattade Sipan bara åt.Han var dessutom den enda som skrattade och han förstod inte ens där att det var på en redan låg nivå. Helt sanslöst.

Jag tycker att det är skönt i alla fall att han fick gå för det visar ändå att mobbing inte får lov att pågå i huset och speciellt inga sådana här personliga påhopp som Amandus fick ta emot i huset.

Det finns fler i huset som borde få varningar. Marcel till exempel som är på Hanna J hela tiden och sedan finns det Hanna R som går på Joe. Jag tar inte Hanna R i försvar men jag kan förstå hennes frustration när hon frågar Joe om vad hon ljuger om och inte får några svar mer än allt. Hon vill bara veta en sak men han kan ju svara på det och hon blir arg och skriker på honom.  Hon skulle kanske vara smartare egentligen och bara nonchalera honom.

Hur som helst så hoppas jag att alla deltagarna ser detta som en varning att man måste sköta sig för att få vara kvar och inte gå på någon annan människa.

2 kommentarer:

  1. Hanna R har precis bara frågat efter specifikt vad denna sk. "Joe" menar, men Joe som uppenbarligen aldrig någonsin kan stå för någonting utan bara snackar ren goja kan givetvis inte svara på det.

    Det Hanna R blir sur över också är att hon vet om att Joe pratar en massa dynga om henne bakom hennes rygg. Det gör han ju i princip i varje program tillsammans med Tenny som även han är bidrar till en form av bakom-ryggen-mobbning där de samlas och öser skit över andra deltagare. Både Tenny och Joe är två riktiga fega män som i princip aldrig verkar stå för någonting och alltid vänder kappan efter vinden. Tycker det är väldigt festligt att se att ingen av dem kan stå för någonting alternativt alltid skylller ifrån sig eller behöver uppbackning av någon typ av grupp så att det blir en minst 4-mot-1 -situation.

    SvaraRadera
  2. Ja jag förstår Hanna. Det kan ju inte vara så svårt att säga en sak som han tycker hon har sagt. Tenny vänder kappan efter vinden och han pratar en del bakom ryggen på folk han med.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...