onsdag 14 mars 2012

guld365

Har ni hört talas om guld365? Man kan sälja guld på nätet och detta företag värderar guldet samma dag som det kommer till dom och sedan betalar dom ut pengarna till dig inom 24 timmar.Det är vad de lovar.Själv har jag aldrig provat tjänsten men jag har funderat på det flera gånger. Varför jag inte har testat det än är ärligt talat att jag inte är helt säker på hur det fungerar.

Jag tror inte att de lurar sina kunder för då hade man fått höra det i media och jag har inte hört någonting. Men jag är lite osäker på det hela. De har en hel del information på sin sida och det är helt okej.Man förstår det dom skriver men ändå så är jag lite feg. Men det är jag om det mesta som jag aldrig har testat förut.

De betalar för närvarande 324 kr per gram för 24 karat. Det är väl bra? Det kostar inget att sälja guldet heller till dom så allt är ju egentligen vinst då. Guldpaketet innehåller allt som man behöver för att sälja sitt guld och det är naturligtvis gratis. Jag funderar på allvar att kanske försöka mig på att våga ta chansen och sälja det jag har till dom. Varför spara det som man inte använder ändå?

1 kommentar:

  1. Om du inte vill skicka in till detta företag så brukar det komma uppköpare till närmsta stad man bor i. Här till östersund kommer det uppköpare flera gånger/år o det är bra betalt. brukar stå i dom lokala morgon tidningarna.
    Lycka till!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...