tisdag 20 mars 2012

Hur kommer barnen in där?

Jag sitter här och har det allmänt tråkigt. Vädret ute gör det ju inte roligare.Visst kunde det varit värre, det hade kunnat regna men nu ser det bara ut som att det ska göra det. Var tog den sköna våren vägen?

Jag älskar ju våren men jag tycker inte om det som våren för med sig. Nu är jag bara allergisk mot gräs men jag ger mig 17 på att det är annat med för varje vår så blir jag extra stop i min näsa och jag får svårt för att andas ibland. Jag har ingen astma säger dom men ändå så täpps min näsa till varje vår och håller i sig hela sommaren. Det är extremt jobbigt ibland och jag andas på som en oxe.

Eller kan det vara så jäkligt att jag borde gå ner i vikt? Jag väger ju några kg för mycket och kanske hade det hela blivit bättre om jag hade gått ner lite i vikt. Jag försöker men det är svårt. Lite har jag ju gått ner men jag skulle behöva gå ner kg och inte bara gram.

Såja.Nu har jag gnällt lite med. Jag väntar hem stora dottern, men hon har ca 20 minuter kvar för kl 17 ska hon vara hemma.Hon är med kompisar i stan. Jag vill inte ha henne ute längre för det springer så mycket löst folk här i stan nu mera och det finns dom som har blivit anmälda för sexuella trakasserier och för att de har jagat folk i stan.

Inte för längesedan så var det en ung kille som stötte på mig utanför affären.Jag vet inte vad han tänkte på men han hade nog fel på synen. Jag är 40 och han var kanske hälften av den åldern. Han frågade ut mig om jag bodde ensam men jag informerade honom att jag hade man och 7 barn men det verkade han inte bry sig om.

Jag går inte till affären ensam på kvällarna längre. Det är obehagligt att få en flåsande bakom nacken på en och man vet inte vart alla befinner sig. De kommer inte alltid en och en utan de är som vargarna, de går i flock.  Inte ens på biblioteket kan ungdomarna gå fria. Där utanför portarna står dom och raggar. Helt otroligt. De måste vara desperata.

Jag har börjat att skriva. Ja det har jag gjort hela tiden men nu ska jag ge mig katten på att skriva fritt från mitt hjärta. Jag har inte hunnit så långt men jag ska börja på sidan 3 ;-) Jag är mycket positiv men frågan är hur länge den kommer att vara på sidan 3.

Jag brukar påbörja saker och ting men i vissa fall har jag svårt att avsluta det.Naturligtvis beror det lite på vad innehållet är och i detta fallet kan det ju vara lite känsligt för en del men inte bara för dom utan även för mig. Det blir i omgångar och sedan får jag se vart det bär hän.Jag har börjat iaf och det är ju huvudsaken.

Min Hampus är ju en frågvis pojke. Han har fastnat på frågan varför. Idag blev dialogen så här:

Hampus: Varför finns det bebisar?
Jag: Ja det är för att det ska bli stora barn som sedan blir vuxna ( svår fråga kräver ett konstigt svar )
Hampus: Får man barn i magen?
Jag: Ja det får man
Hampus: Hur kommer barnen in där?
Jag: Det var en bra fråga, nästa tack!

Nej det sa jag inte men jag var sugen på det.Istället så sa jag att han skulle fråga sin pappa för han visste det mer än jag...och han köpte det ;-)

Vissa frågor är bara svåra att svara på. Speciellt för en liten frågvis 6 åring som kommer att fortsätta fråga på varje svar man ger.

Nu ska jag fortsätta att vänta in dottern och sedan blir det middagslagning. Ha en fin kväll.

Intressant?

1 kommentar:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...