fredag 20 april 2012

Bloggbussen 2012

Bloggbussen 2012

Nu tar vi upp jakten på Sveriges bästa Barnsligt Skoj-bloggare 2012. Bloggbussen 2012 är en tävling för dig som bloggar och är förälder till ett barn mellan sex och tolv år. Mellan den 17-20 juni får 12 finalister resa till Danmark tillsammans med sina barn och uppleva en massa äventyr och barnsligt skoj. Efter resan utses Sveriges bästa Barnsligt Skoj-bloggare 2012, som vinner en resa till Danmark för hela familjen.

Tävlingen pågår till och med den 18 maj och alla föräldrabloggare* till barn mellan 6-12 år är välkomna att vara med och tävla.

Så står det på deras hemsida och det är väl klart att man försöker komma så långt man bara kan i den tävlingen. Jag rekommenderar er mina vänner att göra detsamma som jag :-) Tävla här. Vill ni veta lite mer så kan ni se en video om det hela på youtube. Klicka här.

Man måste ju ha röster med och jag frågar er nu om ni vill rösta på mig? Det gör ni när ni trycker på den gröna knappen här under. Är ni med och tävlar så säg till för då kommer jag och röstar på er. Lycka till-

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012! 

3 kommentarer:

 1. Jag har röstat. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag är med och tävlar, du får gärna rösta på mig här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/toplist?voted_for=Mammasvardag.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. Vilken kul tävling! Jag skall kika in där helt klart :-)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...