söndag 8 april 2012

Bränna ris och fotboll

Såg ni på bingolotto ikväll? Kvinnan som blev lurad tyckte det var konstigt att folk ringde till bingolotto och klagade på att låset faktiskt gick upp. Det är inte konstigt i mina öron för fusk ska inte tillåtas och hände det denna kvinna så kan man undra hur många andra som blev lurade. Ja att spela bingolotto kommer jag aldrig mer att göra i alla fall.

Idag spelade sonen fotbollsmatch. Vilken siffra som han har på ryggen kan man nog inte ta miste om. Han har nummer fyra och han spelar otroligt bra fotboll. Det gick inte hela vägen idag men det får bli  nya tag på nästa match.Efter matchen så åkte vi till Mc Donald och åt lite. Det är Robins favoritställe så han och hans syskon blev glada. 

Efter Emmaboda och Nybro så åkte vi hem till Fredriks mamma och eldade upp riset som låg på hög. Hon bjöd på middag och kaffe med kaka. Det var mycket gott kan jag säga.

Nu har vi sett på Big Brother och Marcel åkte ut. Han har sig själv att skylla anser jag. Nu får kanske Hanna J lite mer lugn och ro i huset.

Nu blir det sängen. God natt och sov gott!

Intressant?

2 kommentarer:

  1. Säkert förlorar bingolotto tittare nu, så dåligt av dom att luras.
    Min mama bor i Nybro.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...