onsdag 25 april 2012

Regnet det bara öser ner...

Jag vaknade i morse och fick upp barnen. Hampus låg i sängen när jag kom vid 7 draget och han låg så skönt. Jag frågade han om han ville vara hemma hos mamma idag och det ville han. Så jag ringde dagis och tog småpojkarna lediga och det gick bra. Jag sitter sedan i vardagsrummet med en kopp kaffe och hör hur det smattrar på rutan. Det öste ner. Jag såg inte det innan och jag märkte det framför allt inte. Så skönt att pojkarna ville vara hemma idag så jag slapp att gå ut i det ovädret.

Jag tvättade igår och lät tvätten hänga kvar ute. Det var några plagg som behövde hänga en stund till och jag tänkte att det skadar ju inte. Men jag skulle ha tagit in den för nu är den dyngsur igen.

Barnen säljer majblommor som bara den. Beatrice har sålt slut på sina och ska se om hon kan få fler. Det är andra gången som hon hämtar in. Jag kommer ihåg när jag var barn då jag sålde majblommor. Jag tänkte vara smart och ta upp beställningar innan majblommorna kom. Jag tog min cykel och cyklade iväg och tog upp beställningar och sedan tog jag lika många som jag hade på min lapp plus några till. När majblommorna kom så hade jag glömt bort var alla bodde. Inte så smart kanske men det kunde ha gått. Jag fick sålt alla mina ändå och det var bara i några enstaka hus som jag hade glömt bort. De fick majblommor men kanske inte de som de hade beställt. Jag var inte så gammal då så jag får skylla på det :-)

Jag har inte gjort så mycket idag faktiskt. Det enda jag har gjort är att disken blev undanplockad samt så fyllde jag en ny maskin. Sedan har jag dammsugit av köksgolvet. Det är allt. Resten av tiden har gått åt att mysa med barnen. Man får passa på medan tiden ges. Det kommer en dag då de inte vill mysa och tycker man är pinsam :-)

Ha en fortsatt fin dag. Jag hoppas solen skiner hos er.

Intressant?

4 kommentarer:

 1. härligt vad glad jag blir :D allt bra med er idag ? :)

  SvaraRadera
 2. roligt att du är med och helt rätt inställning :D man måsyte chansa för att vinna !

  SvaraRadera
 3. Jag antar att det slutat regna hos dig eftersom du skickat det norröver till mig=)

  SvaraRadera
 4. haha tyvär är det ganska vanligt med dessa barn :d haha de gör aldrig som man säger :D

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...